0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İnternet haberlerine güven olmaz diyorlar ama yinede bilemedim. Sizce öyle bişe olabilir mi? Adana'da yaşıyorum. Naci görür deprem bekliyoruz Adana'da demişti. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böyle şeylere kulak asıp psikolojinizi hiç bozmayın bence 
tarafından
Demi cnm. Valla insan korkuyor zaten millet böyle haber yapınca daha da panik oluyoruz. Valla iki oğlumu da kucağıma alıp uyuyorum :(
tarafından
Deprem olduğu günde şu saatlerde deprem olcak tekrar diyordu o sarsıntıyı bizde hissettik hamile kadın vardı yanımızda benım kızım var ıkı yaşında piskolojimiz yıprandı deprem fln olmadı boş korku oluyor yanı canım hiç korkma herşey Allah’tan  gelir önemli olan Allah’ın huzuruna elimiz dolu çıkmak başımız dik çıkmak
tarafından
Aynen öyle kuzum teşekkür ederim yorumun için ❤️ bazı insanlar çoktan linclemislerdi
tarafından
Çekemeyen çok var canım herkes aynı değil keşke herkes bu büyük olaydan ibret alsa doğru yola yönelseydi daha hiç kötü olaylar olmazdı ona ınanıyorum ben
-Reklam-
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Allah korktuğumuza uğratmasın içinizi ferah tutun,olasılıkları konuşabilirler ama Allahtan başka kimse bilemez bide internet haberleri %90 uydurmaca oluyo cok kaale almayın,tabiki yine Allah bilir ama fay hattı bi kere sağlam bi şekilde zarar gördüğü için bidaha büyük deprem olmaz diye düşünüyorum o yerleşti yerine oturdu çünkü yani buda bi olasılık
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Her yerde korku politikası izliyorlar. Bir yağmur yagiyor her yeri sel goturdcek diyorlar. Bir kış geliyor en ağır kış. Yaz geliyor en ağır yaz. İşte deprem oldu. Her yerde olacak olası depremlerden bahsediyorlar. Korkuyla insanları yonetebileceklerini biliyorlar çünkü. Ölüm hepimize var. Ne erken ne geç. O yüzden başımıza geleceklerden korkarak yaşayamayız. Açlıkla kitlikla susuzlukla tehtitler hala devam. Bunların hiç birine itibar etmeye gerek yok. Rabbime tevekkül edip yolumuza devam etmeliyiz.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 657 göst.
0 oy
18 cevap 1,368 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Minnos_1 (8,541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 527 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler