0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından

Kızım 2020 Mayıs sonu doğumlu yani tam pandemiye denk geldi o yüzden kızımdan dolayı mı böyle yorgunum yoksa o günlerde mi kaybettim hevesimi emin olamıyorum. Kızıma da haksızlık etmek istemiyorum tabi sonuçta bir canı büyütmek kolay değil ama kızım genel olarak sakin mizaçlı ama ne bileyim ben mi tahammülsüzüm anlamadım. Bazı akşamlar dayak yemiş gibi hissediyorum. Kendim için bişey yapmak dahi gelmiyor içimden, kızımla alakalı değil ya da vakitsizlikten değil. Eşim der bana bırak istediğin yere git gez diye ama içimden hicbisey gelmiyor. Sanki dünyanın yükü omuzlarimda öyle bir yorgunluk. Kızım ilk doğduğunda kaçıp gitmek istiyordum artık ona bile üşeniyorum:) gereksiz bir karamsarlık var üzerimde. Böyle hissedenler hadi yazın da çözüm bulmaya çalışalım . Ha bu arada normalde çalışıyordum ve nerdeyse her yıl gezerdik eşimle, yurt içi yurt dışı turlara katılırdk ya da alırdık sırt cantamizi içimizden neresi gelirse oraya giderdik. Kızımla birlikte izne ayrıldım ve tabi gezmelere ara verdik, bu mu içten içe yiyor beni bilemedim. Gezdikçe tazelenirdim ben 

6 Cevaplar

0 oy
(2,736 puan) tarafından
Bunalıma girmişsin kuzum. Hemen kendine meşgale bul. Ben kanaviceye başlamıştım çok iyi geldi. Ama sakın boş kalma :)
(612 puan) tarafından
Ya normalde haftada bir kitap bitirirdim çok severdim okumayı, aylardır tek sayfa okumadım. Arkadaşlarımla bile görüşesim gelmiyor. Sanırım cidden bunalimdayim:)
(2,736 puan) tarafından
Kitap oku diyeceğim ama farklı şeyler yapınca daha da çabuk atlatiliyor bu dönem. Bahçe işini sevmem mesela. Ama evin bahçesini komple capalamistim. Ekme dikme yapmıştım inan ki iyi geliyor :)
(612 puan) tarafından
Bahçe yok ama çiçek işine sarayim öyleyse biraz, hazır yaz da geliyor:)
-Reklam-
0 oy
(2,723 puan) tarafından

2020 11 haziran da doğan kızım var 

2021 26 temmuzda doğan bir de oğlum 

Ikisi de çok zor yenidogan ve bebeklik geçirdi 

Evet kendimi çökmüş hissediyorum ama bunu sonuna kadar hak ettiğimi düşünüyorum :D

(2,951 puan) tarafından
Erkek çocuk daha zor oluyor galiba :) olsun annesi canlari sagolsun da gerisi önemli değil
Aman aman 3. Yu düşünme sakın ha :D
(612 puan) tarafından
Laplusbelle yemin ederim aynı öyle, kızım uyuyor ama acaba rahat nefes alıyor mu, oda sıcaklığı iyi mi, gece çok uyanır mı diye düşünmekten zaten o zaman yine onunla geçiyor. Bir de gerçekten sorumluluk bana ağır geliyor sanırım, sanki hala küçük cocukmusum gibi hissediyorum, bazen birine sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum
(2,951 puan) tarafından
Gel sarılalım bacım ❤️❤️öyle oluyor ya biz mi abartıyoruz acaba inan odam da uyuyor ya günde kaç kez gidip geldiğimi bilmiyorum ayaklarım ağrıyor ağladı mı napti gibi

Rabbım sağlık versin bütün yavrulara acısını göstermesin Rabbım ❤️❤️❤️

Kız bir de göğsün de hirilti var normal mi acaba yenidgoan bebekler de oluyor mu bu doktora gitsem mi acaba . Burnunu temizliyorum serumla ama yine ayni
(612 puan) tarafından
Hiç öyle bi sıkıntı yaşamadık ya, ya da tecrübesizlik ben anlamadım:) için rahat etmiyorsa bı doktora göster aklında kalacağına için rahat etsin. Bir de müsait bir zamanda cidden sarılalım ağlayım biraz :))
(2,951 puan) tarafından
Öyle yapicam inşallah bir sıkıntı yoktur

Hahaha tamam ne zaman istersen burdayım:)❤️
0 oy
(7,609 puan) tarafından

2020 Ocak doğumlu 

2022 temiz doğumlu iki oğlum var çocukların bakımı ile ilgili deyilde herşeyden bir bıkmış,hevesi kalmamış biriyim bu aralar cocukalri alıp çarşıya gideyim diyorum sonra amannn ne gerek var iki çocukla irezil olmaya diyip oturuyorum bazen herkesten nefret ediyorum çok çok kısa saniyeler süren herkesi seviyorum ama çok kısa :D 

Ne güzel eşin çık filan diyormuş benim öküz onuda yapmaz köyde iki çocukla kafama huni takip dolanıyorum işte ;)

(612 puan) tarafından
Sağolsun diyor, bı ara yapıyordum, alıp kitabımı kafeye gidiyordm iyi de geliyordu ama benim sıkıntım isteksizlik. Sanki içim bomboş gibi, ne hevesim kaldı birşeye ne istegim
(7,609 puan) tarafından
Aynı benimde valla sağ dan sola dönmeye bile isteğim yok
0 oy
tarafından
Ben doğum yaptıktan sonra daha bir enerjik daha bi hayat dolu oldum kızım bana çok iyi geldi normalde ben en z 12 saat uyurdum şimdi belki 3 belki 4 saat uyuyorum ona rağmen enerjim yüksek dışarı çıkmak istemeyen ben kızımla hergun dışarı çıkmak istiyorum herşey ama herşey değişti sanki 
(612 puan) tarafından
Yaa maşallah ne güzel. Kızımı çok seviyorum aslında onunla vakit geçirmek de çok eğlenceli ama bilmiyorum ya sanırım benim hevesim pandemide kırıldı
tarafından
Illa seversin bu anlattıkların kızını sevmiyorsun anlamına gelmez ki herkes bir değil sonuçta pandemiyi falan unut anin tadını çıkart bu günlere bir daha gelinmeyecek unutma
(612 puan) tarafından
Ben kızım öncesinde hem çalışıyordum hem tatillerde eşimle mutlaka bir yerlere gidiyorduk. Sanırım o kafamıza eseni yapamamak zorluyor beni. Markete gidecek olsak bir saat ön hazırlık, ikna,giydirme vs gitmeden yoruluyorum :)
0 oy
(774 puan) tarafından

İçeriği okumadım  başlığa göre cevaplayayım  bugün tamda böyleyim valla yorgun bitkin ve bıkkın :) 16 aylık oğlum var diş çıkarıyo sanırım bi kaç gündür hep bi huysuz hiçbişeyden memnun olamayış oyy oyy sürekli kucak istiyo ısırıyo valla çok yoruldum istediklerini yapmayınca çığlık çığlığayız zor bela az önce uyuttum inşallah sabaha kadar uyanmaz da bende dinlendirim

(612 puan) tarafından
Benimki üç olacak ya 16 çok geride kalmış gibi geldi ya :) büyüdükçe daha eğlenceli oluyor o kesin ama laf yetiştirmek çok zor ya :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 521 göst.
22 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 890 göst.
28 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 472 göst.
9 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesim Ahsen (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 408 göst.
19 Ağustos 2018 Diğer kategorisinde Kubra (56 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,185 cevap

36,262 kullanıcı

...