Kızlar 2 sene olacak ben evleneli. Eşimin benden önce bi Nişanlilk evresi olmuştu . İlk başlarda kaynanam gil çok açardı lafını şimdi açılmıyor eskisi gibi . Ama bugün kaynanam mantı çitlerken lafını açtı . Komşu kızlarına çanta vermişler de diğer komşuda biz yakınız bize vermediniz eltime verdinz demiş. Oda diğer kiza alinan çantaydi dedi. Gorumcen almıştı doğum gününde canta ile pantolon dedi. Çantayı bir komşuya pantolonuda diğer komşuya verdik nisan atılınca dedi .Ben gülerek Gorumceme küstm bana almadj doğum günümde de ona mi aldı dedm. Gorumcem yoktu o ara. Kaynanam da içinden gelerek almadi ki dedi zorla aldı dedi . Doğum gününe bile gitmemişti o zaman dedi. Ben eşime sormuştm daha önce ama busey almadm demisti. Kaynanam da çiçek ile fonus gibi bisey almıştı dedi . Eşimin yalan söylemesine ayrı üzüldüm tabi. Bide ben ilk doğum günümde yeni evli idim. Ne kaynanam ne Gorumcem pastayi gectm bi hediye bile almadılar. Ben severm hediye almayı. Bana alinsa alirdm ama alınmadığı için almıyorm. Ama eşim her zaman onların doğum gününde pasta alir. Bi geçen sene damadinn doğum gününe Gorumcem para istedi anne param yok verde pqsta alaym diye. Bende bana kimse doğum günümde bisey almadı flan demiistm. Doğum günümde elime 100 ile verdi kaynanam gorumcenle ikimizin diye. Ya benm amacım para degl ki . Ufakta olsa bi hediye düşünüldüğü hissetmek. Yani o kiza oyle şeyler almışlar ki daha kaynanamin şunu da sana aldm dediğini gormedm. Ama ona aldıklarını öyle anlatır dururdu . Yani insan ona neden oyle şeyler aldilar da bana almadılar diye üzülmüyor degl. Siz olsanız üzülür müydünz