0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından
Eşiniz size sürekli yalan konuşsa ve aldatsa sizi beni 2 kere aldattı, bunun harici konuştuğu kızlarda oldu yakaladim hep affettim,  hala onu seviyorum diyebilirmisiniz? Benmi çok safim yada merhametliyim? Çok duygusalim bir yanım üzülüyor bir yanım ondan iğreniyorum midem bulanıyor. Beni o kadar aldatıp karşıma geçip seviyorum diyor peki ben ne yapayım? Piskolojik destekmi almalıyım kurtulmak istiyorum çünkü 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aldatmanın bahanesi kılıfı olmaz aldattım ama seviyorum sende aldat ama kocanı çok sev bak bakalım aynı şey oluyor mu 
-Reklam-
0 oy
(215 puan) tarafından
Yorumdakıler asla buyuk konusmayın cevremde cok kişye Boyle şahit oldum gercekten zor bi durum onlar da hep affetıler cunku baska careleri yoktu ama ona ders vermen lazım sen hep affettgın için oda devam ediyor buna cek gt yanlız bırak da aklı basına gelır belki ama sn yumuşak olursan o hep rahatına bakar
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Sakın yanlış anlama beni ama miden cok geniş herhalde hem iki kere aldatmış hem de başka kızlarla konuştuğunu yakalamışsın daha ne bekliyorsun acaba kuma getirmesini mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 943 göst.
0 oy
10 cevap 323 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 433 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,727 soru

12,358,450 cevap

41,266 kullanıcı

Kategoriler