Kızlar ben 4 ay kadar önce evi terk ettim şiddet aldatma ailesinin problemleri vs vs. Ailemin yanina geldim şu an çalışıyorum ama öyle aman aman bi para kazanmıyorum. Neyse ailemleyim ev de kalabalık annem gündüz ben gelene kadar kızıma bakıyor 7-den 2 ye kadar. Bunun için d artık söylenmeye başladı kardeşlerim de artık ev dar annem yemek yaparken kime yetecek kaç kişiyiz falan diyor mecburum susuyorum. 2 gün önce markete gittim indirim vardı ketçap mayonez aldım evde yoktu diye getirmezler de kolay kolay bugün baktım bitmiş annem ve kardeşlerim yanyanalar yanlarına gittim Allah da yukarıda şahit kötü anlamda demedim ne çabuk bitti ketçap dedim annem ayrı konuştu kardeşlerim ayrı konuştu sen eve bir şey getirme senin parandan kimse yemesin demeye başladılar o kadar zoruma gitti ki. Gidecek yerim yok yoksa çıkar giderdim kızımla ama kızım küçük. Bazen o kadar kötü oluyorum ki kızımı vereyim şe.refsiz babasına bende başımı alıp gideyim kimsenin bilmediği yerlere ama olmuyor kıyamıyorum yavruma daha 2 yaşında bile değil o taraftan da biliyorum ezerler çocuğumu. Ama diyorum artık keşke gelmeseydim o köpeğin kahrını cekseydim donmeseydim babaevine