0 oy
1,134 göst.
Aile kategorisinde (230 puan) tarafından
Kızlar ben 4 ay kadar önce evi terk ettim şiddet aldatma ailesinin problemleri vs vs. Ailemin yanina geldim şu an çalışıyorum ama öyle aman aman bi para kazanmıyorum. Neyse ailemleyim ev de kalabalık annem gündüz ben gelene kadar kızıma bakıyor 7-den 2 ye kadar. Bunun için d artık söylenmeye başladı kardeşlerim de artık ev dar annem yemek yaparken kime yetecek kaç kişiyiz falan diyor mecburum susuyorum. 2 gün önce markete gittim indirim vardı ketçap mayonez aldım evde yoktu diye getirmezler de kolay kolay bugün baktım bitmiş annem ve kardeşlerim yanyanalar yanlarına gittim Allah da yukarıda şahit kötü anlamda demedim ne çabuk bitti ketçap dedim annem ayrı konuştu kardeşlerim ayrı konuştu sen eve bir şey getirme senin parandan kimse yemesin demeye başladılar o kadar zoruma gitti ki. Gidecek yerim yok yoksa çıkar giderdim kızımla ama kızım küçük. Bazen o kadar kötü oluyorum ki kızımı vereyim şe.refsiz babasına bende başımı alıp gideyim kimsenin bilmediği yerlere ama olmuyor kıyamıyorum yavruma daha 2 yaşında bile değil o taraftan da biliyorum ezerler çocuğumu. Ama diyorum artık keşke gelmeseydim o köpeğin kahrını cekseydim donmeseydim babaevine

28 Cevaplar

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Yanlis anlama da sen annenlere hiç para vermiyor musun çalıştığın parayı ne yapıyorsun 
-Reklam-
0 oy
(2,782 puan) tarafından
2 3 sene sabret sonra kizini krese verirsin
0 oy
(123 puan) tarafından
Bir anne nasıl kızına böyle davranır benim aklım almıyor bir anne kızının zor zamanında yanında olmayacaksa ona anne denirmi inanamıyorum burda böyle şeyler okudukça evlat nasıl aileye yük olabiliyor sofraya bir tabak fazla koymak bukadar zor olmamalı ya hemde kendi canından kanından kızı için
0 oy
(7,595 puan) tarafından
Öğretmensin mesleğin var yani bu senin için büyük şans atanmak için uğraş gerisi kolay 
0 oy
(7,595 puan) tarafından
Ana sınıfı öğretmenliği yapabilirsen çocuğunuda yanında götürürsün  ya da polis ol yaşın boyun tutuyorsa öğretmenler genelde polis olur. Ya sanslarin var degerlendir işte ücretli öğretmenlik amelelikten başka bişey değil hakkını alamıyorsun. Benim abimde öyle yaptı boş yere gitti polis oldu şimdi komiser. 
0 oy
(141 puan) tarafından
imtihanınız zor sizin için dua edeceğim . Rabbim yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım biraz sabret üç beş kuruş at kenara bir ev tut çocuğun da o zamana biraz daha büyür kreş yaşına gelir onu da kreşe bırakırsın gül gibi geçinirsin kimseye de eyvallahın olmaz ama sadece biraz sabret
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Daha düzgün bir iş bulmaya calıs kulaklarını tıka ya sabır cek   imkanları nı da ıyıye cıkar ayır evini  

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 623 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,072 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 899 göst.
25 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 505 göst.