Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_88e30bc892c67fe431c3a0a13d94cd1e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşimin doğum günü ne yapabilirim-Aile & Aşk
0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Hanımlar çarşamba günü eşimin dogum günü ona evde nasil supriz ve yemek yapabilirim ven şöyle düşündüm olurmu bilmiyorum yaprak sarması patatesli börek firinda makarna bide pasta alcam nasıl sizce gorumcem vb gelcek

2 Cevaplar

0 oy
(1,100 puan) tarafından
Aklıma eşimin doğum gününde yaptıklarım geldi börek ve kalın doğranmış patatesli yaprak sarması yapmıştım pasta çerezler bilmem ne eşim çok sevinmişti sonra oturduk diyor ki ay hala öyle komiğime gidiyor ki söylediği şey şu pasta çerezler süsler tamam da börek le patates sarma ne alaka pastayla onları mi yicez demişti sonra pastayı yedik börekle sarmayı da yedik yedigimize de ayrı güldük nedense çok gülmüştük biz buna 
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Nerde eşe yapılan sürprizleri görsem imrenirim evlendim evneli bir kez olsun bana yapılmadı son saatlerde pasta alınır kesilir çayla yenir ve gün biterdi ben de düşündüğün gibi sürpriz yapmayı dilerdim ama eşim annesi ile kutlardi haftaya doğum günü her seneki gbi annesi ariycak pasta aldım gel kes dicek ve gece saatlerine kadar tutucak ki benimle vakti gecmesin o yüzden kutlamicam sen ginede iyi dusunmussun inşallah güzel geçer canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 187 göst.
+1 oy
8 cevap 198 göst.
0 oy
10 cevap 295 göst.
13 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,871 soru