0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar kızımda bit çıktı acaba hangi ilacı kulandiniz bütün bit ilaçları 1 yaş bebeğe olur mu acaba ya kaç gün sonra biter bu korkulu günler ya kb utanarak söylüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye utaniyorsun canım.

Nasıl bulastiki size. Genelde okullardan falan geçiyor ama senin bebektee baya küçükmüş. Sendede var demiştin. 
(19 puan) tarafından
İşte düşünemedim çok günahım geliyor kızıma aklimdan çıkmıyor hangi şampuanı önerirsiniz
tarafından
Eczaneye kendin git yarın. Durumu anlat . 1 yaşındaki kızım bitlendi hangisini önerirsiniz de. Onlar verir. Biraz büyüklere şampuan veriyor ama 1 yaşındaki ne veririmi bilmiyorum.
Yazık günah ya nasıl kaşınıyordur şimdi onun kafası. Üzüldüm valla
(19 puan) tarafından
TM cnm saol bu gün temizledim biraz eskisi gibi kaşindirmiyor sabah ilk isim ilacı gidip almak olacak sonra başını yıkicam 3 günde birde duş alacaz insaalah temizlenir hasta olmaz
tarafından
Canım bit gidene kadar hergün duş aldırman lazim
(19 puan) tarafından
TM cnm saol
-Reklam-
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bit şampuanı da kullan ve her alsam saçınızı yıkayın tarayın ve yatmadan yastık kılıfınızı değiştirin mutlaka yapın ama huc atlamayın sadece şampuanla cok uğraşırsın havalar ısınıyor illa her aksam banyo yapmak zorunda değilsin ama saçınızı mutlaka yıkayın 
(19 puan) tarafından
TM cnm çok saol herşey için peki benim kullandığım şampuanı kızıma kullansam zararlı olur mu
(1,881 puan) tarafından
O kadarini bilmiyorum ama biz çocukken tek bir şampuan vardı onu kullanırdık :)
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ay kardeşim bir ara sürekli bilemiyordu saçları çok sık ve uzundu kestirmeye izin vermezdi vs. Sirke çok kullandı annem kafasından haftalarca çıkmadı her banyodan sonra kokardı ama o çözmüştü ilaçlar değil diye hatırlıyorum. Sizinki daha bebek 1 yasında hemen temizlenir n3 kullansan da fayda eder bence 
(19 puan) tarafından
TM cnm çok saol o zaman bende sirke kullanayım arada

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 513 göst.
18 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 465 göst.
19 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (357 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,960 cevap

39,983 kullanıcı

Kategoriler

...