+1 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar. 3 yaşında oğlum gündüz uykusunu bıraktık acayip uyku sorunumuz var sabahın 7 bucugunda ayakta az önce zor zekat uyuttum ben hadi yatalım demesem uyuyacağı yok sabaha kadar oturacak. O enerjiyi nereden alıyor anlamıyorum. Tam dalacak geri açıyor gözlerini bana da sinir geliyor kızıyorum anca öyle uyuyor bu sefer ben vicdan yapıyorum kızdım diye. Doktora mi götürsem ne yapsam var mı bilgisi olan ya 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız seninki 3 yaşında birakmis 

Benimki 24 aylık dedi tık bıraktı öğle uykusunu.

Kızımın doktoru kurs arkadaşım. Öyle laf arasında öğle uykusunuda bıraktı güneş dedim. Olsun 2 yaşindan sonra öğle uykusu uyumasada olur dedi.

Benimkide aşiri hareketli ve hiç bir zaman uyku belirtisi vermez
(2,067 puan) tarafından
Yok doktorun uyumasa olur demesine takıldım tabi cocuktan çocuga fark eder bu durum uyusa iyi olur dese iyi de uyumasada olur demesi abes bazı çocuklar uyumaz yapacak birşey yok yanlış anlaşıldıysam özür
tarafından
Kız zaten öyle dedi. Senin dediğinde doktorun dediğinin ne farkı varki.
Doktorda 2 yaşindan sonra uyumamali demedik. Uyumasada olur dedi. Tabi uyusa iyi olur ama uyumuyorsa zorlama demeye getirdi
(2,067 puan) tarafından
:))yorgun çocuklu olunca anlamak kıt oluyor bunu anladum gerçekten anne oldukdan sonra ben;))olur gideriz öğreniriz anneligi
tarafından
Niye ogrenesin anneliği canım. Zaten her anne mukemmel
(2,067 puan) tarafından
Evet en güzel duygu ve çok kutsal annelerimiz en zor meslek:))
-Reklam-
0 oy
(7,740 puan) tarafından
Aaa bu benim oğlan :D bizde bıraktık gündüz uykusunu yat yat diye uyudu kaldı yoksa hala oyuncaklarla oynicak :D 
(419 puan) tarafından
Valla kuzum ya benim enerji bitiyor akşama kadar :D
(7,740 puan) tarafından
Benimde vala kardesinide uyutmuyor bide :D
(419 puan) tarafından
2,5 ay sonra doğumum var benimde bakalım biz ne yapacaz :D
(7,740 puan) tarafından
Ahhaha :D zor ama çok tatlı oluyor heleki küçük emeklemeye başladımi oh diyorsun bizimkiler beraber oynuyor artık
0 oy
(51,327 puan) tarafından
4.5 yasinda hala ayni kizdim sen beni sevmiyosun diye aglamaya başladı ama fenalik geliyor yum gözünü uyu iste 
(419 puan) tarafından
Hemde ne fenalık kafamı duvarlara vurasim geliyor
0 oy
(19,486 puan) tarafından
Aynı oğlumu anlattın. Ama öğlen uyuyo. Dayanamiyo. Ben bıraksam 5 6 gibi uyur ikindin. Sonra sabaha kadar otur
(419 puan) tarafından
Öğlen yanına yatıyorum canım diyorum ki hadi gel biraz uyuyalım yok anam uyku muyku
(19,486 puan) tarafından
Bizimki de öyle. Çoğu zaman zorla uyuyor artık. Geçen gün uyumadı uyumadı. Ben de sana uyku yok o zaman dedim kızdım. Nasıl yani anne gece de mi uyumiycam diye şaşırdı. Korktu. Ben gece uyurum nasıl durayım falan diyo. Neyse sonra uyumadı uyumadı ikindin gitti 5 te kendi kendine bizim yatağa gitti yattı. Anne ben uyumaya gidiyorum dedi gitti. Kendi kafasına göre yaşıyo bu hayatı. Gece geç yatiyo sabah erken kalkiyo. Ben de deli oluyorum öyle olunca
0 oy
(853 puan) tarafından
Benim oglanda öyle sabah horuzu gibi erkenden uyanır sağolsun 
0 oy
(849 puan) tarafından
Düzen oluşturmaya çalışmalısın mesela benim kız da 3. 5 yaşında saat 21.30 oldugu zaman uyku saatin geldi uyuman gerek diyorum uykusu olmasa bile o yatağa giriyo uyuyo Bi şekilde sabahta erken uyandı diyelim daha uyuman gerekiyor diyorum ben uyumaya devam ediyorum numaradan tabi güneş daha tam doğmadı vs diyorum ben uyuyunca o da mecbur yatıyor 9da uyaniyo hafta içi hafta sonu  kres olmayınca 10da uyaniyo  
0 oy
(4,132 puan) tarafından

Oğlumda 3 yaşında bıraktı gündüz uykusunu gece yatarken yanına ayısı var onu birde sevdiği bir oyuncak alıyor öyle uyuyor şuan 4 yaşında

Arada uyumak istemezse eşim uzanıyor yanına uyuyor öyle (genelde ilk uyuyan eşim oluyor :D)

(989 puan) tarafından
Ayni bnm.oglum.arabasi ve ayisiyla uyuyor gece yarisi kalkip bazen onlari soruyo hatta eline aliyor xhdbbsbx bi gun ayicigi kayboldu koca gun onu aradim korkudan:D
(4,132 puan) tarafından
Hiç sorma bir ara küçük araba almıştı uyurken düşmüş yatağın kenarına onunla uyuduğunu bilmiyordum 2 gün sinir krizi geçire geçire arabayı aradım tüm evde :D
0 oy
(150 puan) tarafından
Benim kızımda 3 yaşında canım 2 yaşından sonra uyumak istemiyordu fakat bu ara maşallah muhakkak yatırıyorum sabah 8de kalkiyo benimkide öğleye kadar işlerimi halledip mutlaka parka götürüyorum enerjisini atyo 2de falan geliyoruz hemen bi banyo bi ılık süt 2 saat uyuyo akşam da 10 11 gibi geri uyuyo çok şükür bu yaşına kadar uyku ne bilmedim 33 haftalik hamileyim düzene koyduk bakalım bozulmazsa 
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Aslında yanlışını kendin söylüyorsun canım çocuğu yormak uykusunu getirmez iyice huysuzluk kazandırır çocuğa. Uyumadan önce onu sakinleştircek şeyler yapman lazım mesela uyku saatinden en az yarım saat önce oyunu bıraktır kitap okuyabilirsin sakinleştirici müzkler açabilirsin duştan sonra direk yatağa alabilirsin uyku rutinini bu şekilde oluşturmalısın
0 oy
(8,354 puan) tarafından
Yeminle biz guc bela yeni uyudu sarila sarils
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Byby diye bi uyku damlasi vardi cocuklar icin bitkisel bikac damla verebilirsin 
0 oy
(516 puan) tarafından
Yemin ederm aynı biz cildirmamak elde değil bir şeylerle ugrasiyor resmen dalmamak için 
0 oy
(119 puan) tarafından
Kiz benimide 3 yaşında bende uyduğundan sikayetciyim ogle uykusunu bizimkide birakti normalde ama uyumayi sever bu ara 8 de kalkıyor saat 3 gibi uykum geldi benim diyip yatip uyuyor bugun 11 de kalkti ogleden sonra duş aldirdim yine dayanamadi 1 saat uyudu uyandi gecede sık sık kalkıyor uykusu olmadigi icin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 149 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 199 göst.