0 oy
1,983 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından
Kızlar dün beni acayip şekilde dövdü dudağım patladı ve tekme attığı yer ezildi galiba kamu davası açıldı zaten daha önce de yapmıştı gidip bunu şikayet mi etsem darp raporu alıp direkt içeri alırlar yoksa susıp kabulleneyim mi iki çocukla gidecek yerim yok çünkü çocuğun küçük kavga etme sorunumuz da iki gün üst üste eve sadece yatmaya gelmesi işten çıkıp arkadaşlarıyla bekar arkadaşları ile gezmesi dün de üstünü değiştirmiş düğüne falan gitmiş benim hiçbir şeyden haberim yok  iki çocukla cebelleşiyorum o keyfine yaşıyor çok sinirlendim ben başlattım kavgayi ama sonra çok kötü bitti

31 Cevaplar

+12 oy
(15,940 puan) tarafından
Sus otur cenazen çıksın o evdennnnn

Bu kadarmi sevmiyorsunuz kendinizi yaaa o çocuklar o evde büyüyünce dahami iyi olacakk  gecenlerdede anası yüzünden rezil etti senıı ayyy yazacak çok şey var da dilime sahip olacagimm
(1,348 puan) tarafından
Biri 3 yaşında biri 6 aylık büyüğü kreşe veririm ama küçüğü ne yapacağım kime güvenip bırakıp çalışacağım buna kesin hapis cezası verirler evin kredisi faturlar falan ne olacak
(5,498 puan) tarafından
Kredi, faturalar dediğine göre o evden o adamdan vazgeçmek istemiyorsun belli. E be kardeşim sen ne istiyorsun bizden  eşin için beddua ayini mi yapalım?
(15,940 puan) tarafından
Allah sonunu hayr etsin o zaman ne deyimmm......
(2,078 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende yazmayayım birşey diyorum lanet çenemi elimi tutamıyorum!!!madem bu kadar darp o bu şiddet var 1 tane yaptınız çocuk bu adama ikincisi neden???? sanki çocuklara sığınmak derdinde bunlar artik dogurma amaçları bu gibi dogurunca belki dovmez malesef iki kati dayak yersiniz adam sizi görmüyor değer verse dayak atarmi çocuklarının annesine sizler ya hayali dunyadasiniz? size gerçekleri yüzünuze vuracak birileri akli başında kimse yokmu??benim aklım beynim fikrim almıyor arkadaş okadar hayat standartlarından vagecesiniz gelmiyor  yok eşim korunmuyor istemiyor korunmak ozaman sen korun 9 sekilde arkadaşım bukadar basit sonra ortada milyonlarca travmatik çocuk bizlerin ne emeklerle dünyaya getirdiğimiz kaygı ile korku ile büyüttüğümuz çocuklarımıza şiddet akran zorbalığı yeter ya 2. evlat cocuguma kardeş dünyaya getirmeye korkar oldum sizlerin yüzünden ya!!!!!
(1,052 puan) tarafından
Ya kadın ne yapsın ailesi arkasında değil (neden acaba) iki tane çocuğu var birisi 6 aylık ne yer ne içer ee darp raporu alsa esi iceri girirse kredi borçları var ev almış susup otur bacim sen hic bir şeye de ses etme sürekli el üstünde tut adamı bugün dudağın patlar yarın da kafan
(9 puan) tarafından
Elif adamkayra . Konu sahibini savunmuycam fakat nereye gitsin kadin iki cocugunu alıp sizemi gelsin bakicakmisiniz ? Sokaklarami düşsun kotu yollarami basvursun ? Ne yapsin ? Akıl verirken biraz düsünün insanları bosan demek en kolayi zaten kime soylesen bosan der ki zaten konu sahibide biliyordur o yolu ama yapamaz ! Nasil yapsin ya öyle bir durumumu var olsa zaten buraya konumu açardi ?
(15,940 puan) tarafından
Dayak yedin otursun cenazasi çıksın o zaman hanımefendi kimse kusura bakmasın ben yeni evliyken eşim sesini yükseltti diye 15 gün konuşmadığını biliyorum bu erkeklerin gotunu böyle kadınlar kaldırıyor o zaman ikinci çocuk niye sorarimm benn sağlık ocakları ücretsiz o kadar korunma yöntemleri verirken birazda bazılarının kolayına geliyor koca parası yemekk bizim binayı supurmeye bı genç gelin geliyor yüzüne kiyamassin bakmaya ve epilepsi hastası çocukların için ayakta durmak zorundayım diyor onunda anası babası yok armut pis agzima duş demiyor kusura bakma çok acidiysan sen al bak canimm gecenlerdede post açtı kaynanası yüzünden kocası rezil etti bı insan önce kendine değer verecekk sen kendine değer vermezsen herkesde ezer seni boyleee.......
(15,940 puan) tarafından
Ayrıca her boşanan kötü yola düşmüyor ayaklarının üstünde aslanlar gibi duruyor kendini sevip guveneceksin kendine birazda gururlu olacaksın bu kadar.......
(9 puan) tarafından
Ay lutfen şu .... kullanmayın. Bana anlatmayin gururu hanimefendi siz 15 gün konusmadiniz ben 2 ay konusmadim benimle kiyas yapmayin. Konu sahibi nasil güclü olucak 2 cocukla tek basina merdiven mi silicekte ev gecindircek. O dediginiz insanlarin arkasinda mutlaka ya aile ya arkadas birileri olur o merdiven silen kadininda esi arkasindadir yokluktan siliyordur.Her bosanan kotü yola duser demedim üstüne katmayın. Meslek sahibi biraz parasi olan ve bebegi kucuk olmayan biri ancak bosanabilir iki cocukla. Ben gidip adamin ayagini öpsün demedim zaten akılli davransin idare etsin. Yapabilse zaten bosanirdi.
(15,940 puan) tarafından
Birbirinizi teselli edin durun hanımefendi kaldırın daha o adamları yuceltinnn....Kadının eşi yok bosanmiss anlamıyorsunuz galiba örnek olarak verdimm....
Post sahibisi kusura bakma arkadaşın aklına uyun sizz böyle kocalarla ömür geçirin o dayak atar biri kahvaltı geç geldi diye kavga eder hayatınızda başarılar mutluluklar.......
tarafından
Yani susayım görmeyeyim diyorum ama en sonunda benide çileden cikartacaksiniz madem dayak yiyorsun 2.cocuk neden derler ilk önce aa kaza oldu Bi yürü git ya korunan nasıl korunuyor oni geç dayak yiyorsun şikayet edemem hapse attiramam param yok ee biz napalim sus otur o zaman *** varmış gibi zamaninda koştura koştura evlenin okumak çalışmak alem gibi alın teri dökmek Bi yerlerinize zor geliyor yiyin dayağı oturun yerinize
(15,940 puan) tarafından
Canimmm Egitmenim anlamiyorlarrr yapacak bişey yokk ama insan olarak çok üzülüyorum....Hala aile desteği yok bilmem ne Napsin kötü yolami dussunn laf anlatamıyorum işte akıl verecegine al bak oluyor
tarafından
Ben üzülmüyorum artık müstahak böylelerine tek üzüldüğüm 2 tane pırıl pırıl evladı heba olcak bizim özene bezene yetiştirdiğimiz çocuklarımız başkalarının psikolojisi bozuk yetistirdigi çocuklar yüzünden daha çok kafeste yetisecek
(15,940 puan) tarafından
Ahhh ki ahhhhh orası başlı başına bi felaket zaten....
Boşuna demiyoruz herkes anne baba olmasın hak eden ve layıkıyla yapacak olanlar olsun diyee.....
tarafından
Keşke şunları topluca kisirlastirsalarda ülkece rahat Bi nefes alsak
(15,940 puan) tarafından
Keşke Keşke....
(2,078 puan) tarafından
Eğitmen gene aynen siz gibi düşünüyorum bende özene bezene büyüttüğümuz yavrumuz bunlar yüzüne yetiştirdikleri yüzünden yok akran zorbalığı mi yapti yok bilmem ne diyerek sürekli kaygı ile geçecek ömrümüz..... mesleğim olduğu halde şuan çalıştığım hâlde resmen köpek gibi 2.cocuga yetememe duygusu ile yavrumu ihmal ettiğimi bildiğim halde kardeş yapayımmi diye yapamıyorum oğluma kardeş neyin kafasında bunlar hayretler içindeyim....valla cesaretlerine hayranım ben bunlarin artık gırtlağa kadar geldi biz neden emek verip çalışıyoruz dayayalim ki....kocaya işimize gelmediğinde ay duymadım.kazara oldu bilmem ne deyip cikartalim 3 5 tane işimize gelenlerde ay ben darp edildim napmaliyim diye destek bekleyelim ailemizden calismadan ne ala dünya!!!!
tarafından
Çok lazım zaten kardeş yemeğe ekmek bulamiyorlar adam evine çocuğuna bakmıyor karısına çocuğuna şiddet uyguluyor aaa cocugumun kardeşi olsun hay senin analigina babaligina tüküreyim kendi bencillikleri uğruna çocukları feda ediyorlar al şimdi kardeş kardeş dayak yiyerek açlıkla sefaletle güle güle buyutsunler o çocuklar ilerde beni neden dünyaya getirdin diye hesap sorduklarında ve anne babalarına bakmazlarsa kanal kanal gezip çocuklarını şikayet etmesinler bosuna
(2,078 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ya biz hayal dünyasındayiz deli cesareti birde Sürekli hepsi aynı cümleler artık nereye gideyim ailem destek olmuyor acaba neden olmuyor önceden uyarmış olmasın bu adamdan hayır yok sana çocuk yapma demiş olmasın ??yada peşine gitmesin bu adamın kucuk bebeğim var 3 4 tane napmaliyim?bu soruyu 3 4 tane önce yapmadan önce sormaları gerekmiyormu? şu devirde Allah bizlere yardım etsin valla yapcak birşey yok diyecek sözde yok ben bu arkadaş içinde genelde söylüyorum artık ne kendilerine nede cocuklarina aciyacak değilim acınacak duruma kendimiz düşüyoruz herkes memnunsa dayak yemekten banane valla
tarafından
Aynen katılıyorum
(2,078 puan) tarafından
Zaten sosyal yardım alıyormuş bu arkadas eski postunda anlamadımda kredi felan diyor ev almışlar  faturalar ne olcak demiş bu postunda neye göre veriyor devlet anlamadım gitti valla bu yardım işini ben evim kira kaç kez başvuru yaptım gene yok bana:))2 3 tane cikarmak lazım sanırım yardım almak için koca okey masalarinda valla sasirmamak elde değil bunları okudukça
tarafından
Zaten oylelerine cikar ancak bide zaten daha önce evden çalışıyormuş buna rağmen bahane yaratıyor nereye gideyim faturalar kredi filan nokcak diye hey allahim ya daha çok dayak yesin aklı başına gelir
(9 puan) tarafından
Egitmenmisin nesin daha oncede böyle hadsiz yorumlarin vardı senin ne kadar sokak ağzı konusmalar ya sanki bir yerinize battı milletin hayatı karninı siz doyurdunuz alti ustü kiytirik yorumlariniz var ne kadar saygisizsiniz ya keske sizde güzel bi dayak yesenizde haddinizi aşmamayı ögrenseniz
tarafından
Haddini bil yoksa bildirirler seninle aramdaki en büyük fark kalite egitim ve görgü farkı ayrıca ben dayak yesem sen gibi çekmem altın bileziğim olan mesleğim var kolumda dayak yememek kocaya minnet etmemek için okudum sen ve senin gibiler gibi 18imde halt varmış gibi koştura koştura evlenip geleceğimi kaderimi Bi erkeğin iki dudağına birakmadim bu yüzden kimse bana el kaldıramaz kendini ben ve benim gibilerle bir tutma
(2,078 puan) tarafından
Dayak yiyen kişi siz kadar biz kadar gerilmemistir kesin:(((
Fkolgun o postta ben polisi.okumadim bakayım çıkar bu ülkede kirada oturan bana çıkmaz herkese çıkar
(9 puan) tarafından
Ahahhaha ne altin ne altin :D elimin tersi ile ittigim meslekler :D züğurt tesellisi :D bildir bakalım haddimi senin her postun altına yorumlarin resmen ısırmaya yer arayanlar gibi hayattın bıkmış nefret ve kin dolu midem bulanıyor yorumlarını okuyunca. Görgünü içinde yasiyorsun galiba disina pek yansimamis :D Şu uslüba bakarmisin tam ruhu fakir ağzı :D
(5,498 puan) tarafından
Noktalama işaretinin önemi işte. Öyle bir yazmış ki  ben yanlış anlamışım
(2,078 puan) tarafından
Fkolgun o postta anladığım çocuğu alıp kaçmış adam o sanırım bahsettginiz polis değil birde anladığım kamu davası var benim anladığım hapse girerse ev almislar kredi ve faturalar nasıl ödenecek birde bu kavgada çok önemli kuaför parası istemiş vermemiş okeye gitmiş ordan çıkmış kavga evine bakmıyor diye..
(9 puan) tarafından
Ayrıca 18 inde evlenmek hayalindi galiba olmadı kendini altın bileziģine verdin :D. Ben 18 de evlenmedim hikaye uydurma özelliğin biraz vasat vasatın altı hatta :D Dayak demişken ben dayak yemem atarım attırırım şükür yiyenler ve yemek isteyenler başlıģinda buluşun siz.
tarafından
Senin sözde elinin tersiyle ittiğin meslegime hayalin bile ulaşamaz o beyin ve kapasite yok 10 senede uğraşsan asla olamazsın ;) sen dayak yiyip susmaya bide dayak yemeyi savunmaya devam et senin gibi cirkefler ancak koca evinde oturup elinde telefon sanalda takılır topluma memlekete insanlığa tek Bi faydası olmaz sabah Müge anlı öğlen Esra Erol akşam saçma sapan dizilerle günlerini gecir....
(2,078 puan) tarafından
Eğitmen bebiş etkilenir bosverin yaa gerçekten :(((
tarafından
Engeli ye de aklın başına gelsin
(1,052 puan) tarafından
Hiperaktifanne size ne oluyor anlamadım bide gelip buraya dikkat çekmek için yazan sizsiniz siz o kadar hakaret edin bide insanlardan saygı bekleyin
(9 puan) tarafından
Ne kadar sosyal ortam meraklısı oldugunuz dahada ortaya çıktı :D Ya ben burda engel yersem halim ne olur dünyam başıma yıkılır ahahhaha zor bir durum :D İçınden çıkılamaz bir hal aldı şimdiden çare aramaya başladım :D :D :D
(9 puan) tarafından
Seymenn ben ne hakaret ettim iyi bir okuyun bakalım önce ??? Kim baslatmis hakareti saygisizliği
(2,078 puan) tarafından
Arkadaş yeni üye olmuş hiperaktivite anne bilmiyorum yorumları yeni görüyorum bilemedim
(9 puan) tarafından
Seymenn ne dikkati çekicem burada pardon ? En bastaki kişiye cevap yazdım digeri dayak yiyip oturun dedi sen kimsin ya tanumadan etmeden dayak ye otur diyorsun ?
(1,052 puan) tarafından
Bakın daha önce ki yorumlara dayak yemesi degil ama pektw hakli.degil diger konularda sizin yaptığınızı o kadın yapmadi bas kaldırmadı biz başkaldırsin dur demeyi bilsin kendisini korusun istiyoruz belki bu söylediği onu kızdıracak ki ve emin olun bu böyle devam edecek sustukça hep fazlası olacak dayak yiyip oturacak
(2,078 puan) tarafından
Eşi gibi olmalı giyinip kuşanıp düğüne gitmeli biz burda dayak yemesin diye uğraşıyoruz iki çocuk da çocuk bahanesi bu naparim bende haklı olarak bukadar huzurun yok dayak şiddet varsa ikinci çocuk diye sordum!!! yazdıklarımin arkasindayim normallestirilip dayak yedim diye soruyorsa burdan her yorumda yazılır
...
-Reklam-
+4 oy
(18,118 puan) tarafından
Eleştirmek istemiyorum öncelikle geçmiş olsun böyle bir durumda yapman gereken şey tabiki şikayetçi olup boşanmak olmalı. Ama çarem gidecek yerim yok diyorsun katlanmak zorundayım diyorsun o zaman bırak ne pok yerse yesin çok mu lazım da öyle koca eve gelsin diyorsun en azından çocuklarına kendi başına bakabilecek duruma gelene kadar idare etmen gerekiyor. Her şeyi göze alıp giderim diyemiyorsan yok say bari daha da çekilmez hale gelmesin 
(1,348 puan) tarafından
Galiba haklısınız
(6,713 puan) tarafından
Yazmaya geldiğim yorum +
+1 oy
(14,644 puan) tarafından
Çok haklısın kızmakla ama böyle bir adam da ne kadar evden uzak olsa iyi bence Bırak gitsin gelmesin 

Eşini çocuklarını mutlu etmeyen erkeğin evde dedurmasın
(1,348 puan) tarafından
Peki eve bakmıyorsa sen kuaför parası istedin de vermiyorsun ama arkadaşlar öyle her gece okeye gidiyorsa daha bir sürü şey var ama
(1,052 puan) tarafından
Kuafor parasi ne ya bu mu aklınıza geldi
+1 oy
(2,219 puan) tarafından
Ne biliyim çok tuhafıma gidiyor canınızın hiç mi kıymeti yok. Bir kadının isteyip yapamacagi bı şey yoktur bu dünyada. Annem babamdan boşandı hem beni hem abimı aslanlar gibi büyüttü evlendirdi hiçbir şeyimizi eksik etmedi. Hep çalıştı. 60 yaşında hala çalışıyor. Bazı kadınlar rahatlığı seçiyor çalışmak zor geliyor evde dayak yemeye razı oluyolar 
+1 oy
(5,343 puan) tarafından
Beklersen o evden haberlere dusersin belki git siginma evins 
+1 oy
tarafından
İnsanız herşey başımıza gelebilir hayatta ama hadi evlenmek zorunda kaldın hadi hemen çocuk yaptın hiç mi bu adamın halini tavrının nasıl olacağına dair bir fikrin olmadı onca zamanı geçirirkende ikinci çocuğu yaptın her mahallede sağlık ocağı var ücretsiz yardımcı oluyorlar kendine yazık bir taneyle başının çaresine bakmak var iki taneyle rabbim vermiş Allah bağışlasın ama birazda insanlar kendi seçimlerini yaşar 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Bence kesinlikle darp raporu al ve şikayet et. Daha önce de yapmış ve kamu davası açılmış. Ona rağmen akıllanmamış. Sende bunu göz önünde bulundurarak gerekeni yap artik
(1,348 puan) tarafından
Çocuklarımın biri 3 yaşında biri 6 aylık ailem yok gibi birşey 3 yaşında olanı kreşe veririm ama küçüğü ne yapacağım yoksa benlik hiç sıkıntı yok direk giderim
(272 puan) tarafından
Canım hiç olmadı kadın sığınma evine gidersin. Orda iş ayarlıyorlar. Bi süre sonra kendi evine çıkmak istersen evini dizmende de yardımcı oluyorlar. Bu adamın kahrını çekip çocukların psikolojisini bozmaktan bin kat iyidir
(3,463 puan) tarafından
Ailen var mı peki ?
(1,348 puan) tarafından
Var ama hayatta arkamda Durmaz
0 oy
(523 puan) tarafından
Bunu sorman bile garip tabiki sikayet edeceksin bugün döver yarın öldürür çocuklarını dusunuyorsan biran önce kurtul ve kendi ayaklarinin üstünde dur KADİNLARİN İSTEYİPTE YAPAMAYACAGİ HİCBİRSEY YOKKKK BUNU UNUTMA
(1,348 puan) tarafından
Çocuğum çok küçük 6 aylık onu be ne yapacağım
0 oy
tarafından
Valla bilmiyorum bacım bu seni hep böyle dövecekse o evde nasıl duracan o çocukların gözü önünde 
(1,348 puan) tarafından
Çok küçük 6 aylık onu be ne yapacağım kime güvenip çalışacağım
0 oy
(4,838 puan) tarafından
Çocuğumu da alır sokakta yatarım ama kendimi dovdurtmem çocuğumun da böyle bir adamın yanında büyümesine izin vermem başkada diyecek bir şeyim yok 
(1,348 puan) tarafından
2 tane çocuğum var biri 6 aylık
(4,838 puan) tarafından
İsterse 4 tane olsun eve gelmeyecek üstüne dayak atacak giderim kapıcılık yaparim merdiven silerim ama çocuğumu o adamla büyütmem
0 oy
(2,487 puan) tarafından
Çocuğun çok küçük bu yüzden gidip ev tutayım çalışayım da diyemezsin kolay kolay. Annenlere gidebiliyorsan git
(1,348 puan) tarafından
İşte onlar da yok
0 oy
(359 puan) tarafından
Hemen git hem darp raporu al hemde uzaklastirma
(1,348 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum ama ne yiyip ne içeceğiz kredi borçları var büyük ihtimalle zaten hapis cezası alır
(359 puan) tarafından
Devlet yardım eder
0 oy
(684 puan) tarafından
Hiç bir yere gidemiyorsan kadın sığınmaya gidersin emniyete git bence sonu iyi görünmüyor 
(1,348 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(684 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Allah'ım yardım etsin sana güç kuvvet versin
0 oy
tarafından
Asgari ücretle ise girsen çevrende iyi kötü bakıcı bulsan. 4 bin versen konu komşu bakar illaki. 4500 de size yeter. Bu kadar ozguvensiz olmayın kendinize değer verin biraz. Polise de tabiki şikayet edeceksin. 
0 oy
tarafından
Burda kimse sana kabullen otur yerinde demez yaşadığın durumu sen biliyor sun imkanlarını yapabileceklerini sen biliyor sun kendin ve çocukların için en sağlıklı kararı ver 
0 oy
(20,529 puan) tarafından
Susup oturmak niye ? Böyle bi kafa yapısını napcan ömür boyu çekecek misin ? Nasıl bi zihniyet bu senin yediin dayağı ilerde çocuğun yer benden söylemesi ne yapman gerekiyosa yap çeksin cezasını kadın sığınma evi var oraya gidersn ama çekme bu pisliği yazık sana
(9 puan) tarafından
Kadin sığinma evleri cok mu iyi saniyorsunuz dile kolay.
0 oy
tarafından
Keşke ıkıncı Çocuk için acele etmeseydiniz 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bence buralarda boşuna vakit kaybetme. Git darp raporunu al. Biz burada ne dersek boş, sizin durumunuza göre polis yönlendirip yardım edecek zaten. 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kadın sığınma evlerine cocukl alıyorlar biliyorsun demi böyle şeyler için var oralar
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Canım ailen nasıl yok gibi bişey anlamadım yani anan baban hayatta değil mi? Ayrılar başkalarıyla mi evli? Dövüyor sovuyor evine bakmıyor gelmiyor diyeceğin bir anan baban abin kardeşin yok mu yani olmayabilir tabi de yok gibi bişey ne demek onu anlamadım. Sen otur ailen ile konuş kocan ve ailesi seni sahipsiz bulmuş canları istediği gibi davranıyor buna ne zaman dur diyeceksin ? 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,165 göst.
0 oy
2 cevap 306 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 345 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 425 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,054 puan) tarafından soruldu

409,191 soru

12,298,250 cevap

38,382 kullanıcı

Kategoriler

...