0 oy
1,246 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından

Kızlarr nişanlaniyor ama baya baya herşeyi düşünerek yapıyor helal olsun ama evde nasıl yapabilir kadirin yakın çevresi kadın dolu ben sanırım rahatsız olurdum. Çeyiz hiç bişey getirmeyecekmis yani ben kabul etmezdim ne kadar herşeyin en iyisini almış olsada kendi emeğimle biseyim olsun derdim bazen sempatik komik buluyorum ama bazen aşırı derecede bu insanla hayat geçmez aşırı konuşuyor herşeye evde temizliği yapacakmis 

image

23 Cevaplar

+3 oy
(2,436 puan) tarafından
Almimmmm cnm öyle kucayi ;))

Valla evlilik hep cicim ayından itibaren değil bir zaman sonra o kızın yattığı yatak bastığı yerler bile bu adama batacak anasını evden kovmuş adam (kovmuş derken mecaz anlamda) eline para geçer geçmez ayrı ev yaptırdı annesi illalah etmişti bırak koltukta oturmayı yere bile bastırmıyor diye adam sabah başlıyor gece 3 4 hala temizlik yapıyor destek alması lazım bence 
(225 puan) tarafından
Aynı şeyi düşünmüsuz  bence illa ki batar
-Reklam-
+2 oy
(1,717 puan) tarafından
Görmemişin nişanlısı olmuş ne abarttilar 
+2 oy
(422 puan) tarafından
İnşallah çok çok mutlu olur ama bence Kadir zor biri annesiyle yapamadı ayrı ev açtı Cemile hicbir şeyi beğenmez bizim yaptıklarımza sürekli bir eksik bulur demişti bir kere bence eşide dayanamaz gibime geliyor şahsen ben istemem Kadir gibi bir eş ne bilim Allah mesut etsin yinede inşallah evlenince değişir:)
(435 puan) tarafından
Kimle nişanlanıyor
(2,537 puan) tarafından
Arkadaşının kız kardesi
+1 oy
tarafından
Ama şu da var takıntılı derecede temızlık yapan insanla yaşam çok zor. Annem takıntı derecesınde titizdi hayat zor geçerdi 
+1 oy
(10,370 puan) tarafından
İstemem öyle koca aşırı konuşan herşeyi bilen kadınlarla bu kdr sıkı fiki olan.bi yerden sonra o kizlada anlaşamaz o kimseyle yasayamaz
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Ne diye tt olmus ?
(225 puan) tarafından
Yazıyor ya kız fotada:)
(1,207 puan) tarafından
Gözüm gormedi :)
0 oy
(2,510 puan) tarafından
TT ne demek ?
tarafından
Trend Topic. Yani günün popüler olayı, konusu gibi düşünebilirsiniz.
(5,657 puan) tarafından
Sosyal medyada o gün en çok etiketlenip konuşulan demek yani trend topic
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Uzun sürmez o evlilik niemi aşırı takıntılı ama komik c9cuk
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Kızı eve getirmiş sormuş zaten rahatsız olduğun bisey varsa söyle die. Kız da o evde yaşayacak kendi fikri düşüncesi olcak elbet die düşünüyorum. Hayırlısı olur ins
(225 puan) tarafından
Bence rahatsız olsada söyleyeceğini düşünmüyorum Kadir bir şekilde zamanla dediğini yaptırır
0 oy
tarafından
Iyi hos ama bi sure sonra bıktırır insanı ortak olması daha iyi olur bazı islerin ama ortaklikta olmayacak gibi amaan kendileri begenmis almış vermiş yasarlar görürler en kötü 
0 oy
(8,483 puan) tarafından
Valla çok titiz çok hamarat iyi kalpli bir erkek hanımına yardım eder en azından bizimkilr gibi deil sjsjs
(1,207 puan) tarafından
Hanımı da çok sinsi duruyor bizim gibi değil sfgbh
(225 puan) tarafından
Bilmem bence kadir kadar değil
(1,207 puan) tarafından
Kadir ifşa olmuştu bir ürünü b.ok alırsınız diye
(225 puan) tarafından
Evet essek bilmem neyini:)))
(8,483 puan) tarafından
Valla adam çok iyi bence kadında
0 oy
(718 puan) tarafından
Nişanlısı ünlümü
(225 puan) tarafından
Yok cnm ama abisi ünlü bu Ramazan'da ATV'de çıkıp söylüyordu Fırat diye bir çocuk onun kardeşi yani iki taraftan da ünlü oldu
(718 puan) tarafından
Hee arkadaşlar onlar öyle hatırlıyorum
0 oy
(3,647 puan) tarafından

Kız T T ne ben mi geri kaldım çağdan 

❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Benim eşim titiz zaten. Cam da siler, ütü de yapar.
0 oy
(482 puan) tarafından
Elinde tuttuğu ürün ne? 
(4,447 puan) tarafından
Emin olmamakla birlikte Dyson saç ürünü sanırım
(482 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
0 oy
(4,200 puan) tarafından
Bizimkinin bazı takıntıları var eve karışıyor falan ben deliriyorum Kadir tam takıntı ya herşeye bir şey bulur kadının yaptığını beğenmez kendi yapar kadın bir şey yapmaya korkar zor bir insan düzenini de bozmayı sevmeyen bir insan 
0 oy
(18,170 puan) tarafından

Gelinin işi zor böyle adamla hayat geçmez :D

0 oy
(14,088 puan) tarafından
Büyük konuşmayayım ama asla istemezdim onunki bir hastalık kendi de kabul ediyor ben bir çöpü bile sormadan alamayacaklar kendi evimi istediğim gibi dizayn edemeyeceksem anamin evi daha rahat gelir.

Bide bunun çocuğu var hiç mi yorumlayacak kadın hic mi hasta olmayacak cocuk hic mi batirmayacak ohooo
0 oy
(52,336 puan) tarafından
benimki cok karışmadığı halde evdeki kaynanam diyorum onu hic cekemem
(6,387 puan) tarafından
İkballll kizzz
0 oy
(424 puan) tarafından
Ay hayır ya canım kocamdan başkasını istemem. Kadir tam kanki oluncak biri. İyi niyetli adaletli ama evde herşey değişiyor. Yeri geliyor evim dağınık kalıyor vaktimi çocuğuma ayırıyorum. Ama nişanlısı yapsa Kadir bence bunu sorun edebilecek birisi. Ve çok hareketli bir insan. Ev işi yemek bilen de bir insan. Herşeye de bir yorumu var. Bilmeyen kocam karışınca bazen daralıyorum bide bilip herşeye karışsa abboovvv :D

İlgili sorular

+2 oy
63 cevap 1,011 göst.
0 oy
17 cevap 489 göst.
2 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 817 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,329 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (90 puan) tarafından soruldu