0 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Kizlar ceyrek bilekligimi evde kaybettim heryere baktim yok acaba esyalari toplarken yanlislikla çöpe mi gitti yoksa biryere koydum unuttum mu bilmiyorum eşim sakin karsiladi ama ben agliyorum eşim ben sakin kalmaya calisiyorum aglayip durma diyor ne yapacagim ben simdi az para degil bu devirde

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sakin olup her yeri tekrar ara bence kötü olmuş yaa inşallah bulursun
(508 puan) tarafından
Bakmadigim yer kalmadi cok kotuyum ya bulamazsam diye korkuyorum inşallah bulunur canim dua bekliyorum sizlerden
tarafından
İnşallah bulursun canım üzüldüm vallahi
(2,730 puan) tarafından
Ben geçen yaz 50 bine yakın parayı kaybettim. Mutfakta buzluğa fasulye atıyordum o kafayla buzluğa atmışım.
(2,730 puan) tarafından
Sana artı verip normal yorum yazacaktim buraya yazmışım:)
tarafından
Teşekkür ederim tubacım sorun değil istediğin yere yazabilirsin ☺
-Reklam-
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Geçen arkadaş bi dua paylaşmıştı görürse tekrar atar kaybolan eşyaları bulmak için inşallah bulursun
(508 puan) tarafından
Insallah canim ya cok uzgunum hicbiryerde yok
(492 puan) tarafından
Benm postta o dua
tarafından
O kişi benim sjshsj gene paylaştım inşallah bulur
(11 puan) tarafından
Kaybolan eşya bulma duası mi ilk defa duydum
tarafından
Evt kaybettiğin şeyi 2 dk içinde buluyorsun
(11 puan) tarafından
İyiymiş
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bende altın halhalımı düşürdüydüm bacım ağlaya ağlaya 3 gün aradım yok kocam yüz görümlük takmıştı çok değerliydi tamam sorun değil çıkar bi yerden ağlama dedi eşim dün oğlumun yatağının çarşafını değiştirirken bulduk ta yatağın dibine kaçmış çıkar bi yerden evde düşürdüysen
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Ay ay bende aynı şeyi yaşadım eşime twl alacaktık gramlari bulduk.onu bulamamıştım sonradan buldum ama demek ki kalması gerekiyormus
0 oy
tarafından

Biri bir paylaşım yapmıştı ss aldım ama paylaşamıyorum ya şuan niye ki 

image

tarafından
AA bu sefer oldu paylaştı sonunda:)
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Geçen ben de bilezigimi bulamadım aklim gitti, goturmusum küçük makyaj çantama atmışım bulamayıp panik oldukça oraya bakmama rağmen göremedim. Bir durdum bir daha aradım ki orda 
0 oy
(16,909 puan) tarafından
Helal paraysa döner dolaşır yine seni bulur üzülme. Benim teyzem de yanlışlıkla çöpe atmış. Sabah olunca çöpü kapının önüne atarım diye tezgahın üstüne koydu çöpü eniştem akşam eve geldi de tesadüf eseri buldu çöpün içinden. 

Büyük teyzem de eşimin pantolununu içinde çeyrek olduğundan habersiz makineye atmış. Eniştem de ceyrekleri pantolondan bulamayınca düşürüp kaybetti sandı meğer makinenin içine sıkışmış. Makine bozulunca babama vermişler tamir etsin diye babam bulup vermiş ceyrekleri. Helal kazanc olunca er ya da geç yine seni bulur 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
O yüzden gidiyorum bütün parayı bankaya atiyorum oh mis 
0 oy
(14,299 puan) tarafından

Kvalidem de altın kolyem vardı nereye koyduğumu hatırlamıyordum gece tuvalete kalktığım da düştü sandım peteğin arkasına düşürmüşüm asılı kalmış sende bak oralara :)

0 oy
tarafından
Eşine sor belki o kaldırmıştır bende bir kere alyansimi ev de kaybettim sandım akşam eşim gelince ona sordum gördün mü diye evet dolabın üstüne koydum dedi yere düşmüş 
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Öyle malesef benimde dolarim kayboldu çocuğumun 100 dolardı ama olsun benim için coktu önemliydi evi aradım taradim yok ya düştü benimkide yada çöpe gitti sanirim inşallah sen bulursun
0 oy
(289 puan) tarafından
Bende seyi biliyorum inna meta kaybimi buldur sana 3 ihlas bir fatiha diyerek ara ben cogunlukla buluyorum boyle
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Alyansımı kaybettim bende ara ara bulamadım umrunda da değil ne hikmetse eşime söyledim kaybettigimi canından önemli değil dedi oda ev ahalisinden şüphem yok nereye koydum hiç aklıma gelmiyor eğer dışardan gelen biri almışsa oda onun bileceği iş illaki çıkar bir yerinden 
0 oy
(13,528 puan) tarafından
görümcem de bi çeyrek bileklik  bi kalın bileklik bı kolye bulamıyor mahvoldu
0 oy
(5,234 puan) tarafından
O bi yerden çıkar cnm ben neler kaybediyorum aylarca bulamıyorum sonra bi bakiyom ummadigim yerde
0 oy
tarafından
İbrahim etem gömleği keten çeyrek bilekliğimi bulursan ... fatiha okuyacağım diyip dua et 

Sonra besmele çekip evi sıfırdan ara istediğin kadar fatiha okuya bilirsin sana kalmış bulduktan hemen sonra mutlaka fatihalari okuyup ruhuna bağışla inşallah bulursun bu dua çok çok etkili 
0 oy
tarafından
Ölüm yokta ucunda onkadar da takma yani bak heryere başka yapacak birşey yok
0 oy
tarafından
Canım benim öncelikle bir sakin ol eğer evde kaybettiğine eminsen hiçbir yere gitmez emin ol illaki bulursun
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Sakın kal canım evde ise aramayı bırakınca çıkıyor nedense 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Sakin ol bir yerden çıkar illaki belki gözünün önündedir telaslandiginn için görmüyordu dur bende eşim bana pırlanta almıştı 3 ay olmadan taşını dusurmusum evde iş yeri de aşırı büyük olduğu için hiç arayamadim bile aşırı üzülmüştüm aradan 1 hafta geçmişti belkide günlük 3 4 kere supurulen ev mecbur supuruyorsun taş da salonda halının üstünde buldum sakinleş sakın kafayla illaki bulursun 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 498 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 295 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde senykll (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 627 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 185 göst.