Ulaşa kesinlikle telefon vermem vermedim bu ayına kadar. Kızlar kuzenlerim biri 9 biri 4 yaşında telefonla oynuyorlar sürekli maalesef… onlardan görüp özeniyor alıyor benim telefonu oynuyormuş gibi yapıyor onları taklit ediyor . Bu akşamda annem telefonuyla oynarken Instagram da oturmuş video izliyor …. Kaydırmayı falan öğrenmiş daha 21 aylık . Şu an telefon yok telefon gitti diye bağıra bağıra uyandı geri uyutuyorum moralim çok bozuldu haftaya cuma evime gideceğim ama seneye yine geldiğim zaman daha çok telefon isteyecek kuzenlerimle çok sık görüşüyoruz ben nasıl engel olacağım bu duruma ilk defa başıma böyle bir şey geliyor abartma diyenler olacak ama kesinlikle telefon benim kırmızı çizgim arkadaşlar . Moralim çok bozuk ya
Valla oğlum 20 aylık telefon ne bilmez kaydırmayı bile bilmiyor çok mız mız çok ağlayan bir çocuk artık illallah ettiriyor ben öğretmeye çalıştım hani düzenli saatli veririm en azından biraz bile olsa piskolojik olarakta rahatlarım diye 21 haftalıkta hamileyim ama tık yok öğrenmek istemiyor TV'ye bile doğru dürüst bakmaz
1,492,468 soru
24,386,408 cevap
349,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın