0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (7,450 puan) tarafından

Neler yapıyorsunuz kızlar ben bugün hastane git gel yoruldum sabah gittim kan verdim sonra sonuc almaya gittim 15 gündür kanama geliyordu kan değerlerim iyi çıktı doğum kontrol hapını değiştirdi doktorum ondan kaynaklı olabilir dedi halim gücüm kalmadi kaç gündür eve geldim çamaşır katlıyorum pazartesi iş başı hiç gidesim yok soğudum iyice .:'(

Eşim mesai de akşam a et yahni bulgur pilavı var yanına ne yapsam düşünüyorum yetmez fikir verin bana 

Moralim çok bozuk halim gücüm yok çok kötüyüm :'(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne işinde çalışıyorsun ki
(7,450 puan) tarafından
Araba için canım. Hem ev değiştiriyorum bı sure daha mecburum ki. İş yerinde inat varsa bende de var o çıkarana kadar gittiği yere kadar gitcem benim moralimi bozan nokta iş yaparken iyiydik zamanında şimdi sağlık sorunum var raporun ardi arkası kesilmiyor diye laf söylüyor bana görüşürüz dedi bende gittim doktora anlattım oda öyle bı dünya yok ağır kaldıramaz raporu vereyim de görsünler basit bı şey mi gecirdin sen işime karışmak ne demek dedi
tarafından
Geçmiş olsun cnm geçim sıkıntısı zor .
(7,450 puan) tarafından
Aynen canım mecburum dedim Allah doktorum da bin kere razı olsun oda halden anladı bı süre idare edecek kadar su borcumuz bitsin devam etmicem rabbim nasip eder de bi daha hamile kalırsam evde geçirmek istiyorum
tarafından
Aynen.  Gönlünce olsun hwrsey :))
(7,450 puan) tarafından
Amin canım sağol cümlemizin:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun 15 gündür bu kanama neyin nesi ne gibi hastalığınız var
(7,450 puan) tarafından
Çok sağol canım Miyom aldırma ameliyatı oldum açık ameliyat o yüzden bı yil korunmak gerekiyor dedi dikiş çok ve zorlu bı ameliyat geçirdim doğum kontrol hapına başladım 15 gün önce o günden beri yan etki yaptı bende önce adet sandık 1 gün gelmedi sonra geldi leke şekilde gelmeye başladı doktor transamine ve duphaston verdi ki bunlar kesin keser dedi kesilmek bilmedi bugün testler yapıldı sonra doğum kontrol hapını doktor tavsiyesiyle bıraktım bugünden itibaren. Eğer devam ederse tekrar detaylı arastircak
tarafından
Rabbim şifa versin sağlık herşeyden önemlidir eşin çalışsın sen sağlığına bak derim
(7,450 puan) tarafından
Amin canım

Şu an az daha ona destek olmam lazım
0 oy
(786 puan) tarafından
Günde bir cesit yemek yapıp yiyen ben 
(7,450 puan) tarafından
Ben yemiyorum et yemeği :D
0 oy
(12,481 puan) tarafından
Ayyy valla al bende de o kadar benimde moralim bozuk keyfim Yok 
(7,450 puan) tarafından
İnsanın bı şey yapasi gelmiyor bı sepet çamaşırı bı saattir katlicam
(12,481 puan) tarafından
Bende zor bela yemek yaptım. Sanki yatıp uyusam.hersey düzelince uyansam diyorum da.yok öyle bir dünya
(7,450 puan) tarafından
Ah keşke bacım bu telasta bide ev taşımaya yeltendik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 998 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 1,142 göst.
+3 oy
20 cevap 941 göst.

Kategoriler

1,500,673 soru