0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (7,126 puan) tarafından

esimin bir abisi bitanede kı, kardesi var annesi cok fazla ayrimcilik yapiyor dunde bunlari biyerde gorduk acayip sinirlendi esim gitti annesine takildi 

sonra benim ne alakam varsa hep beni konusmuslar benden icin sana büyü yapti su icirdi diyomus seni dolduruyor diyomuss 
neyse esim hakkinin yendigini dusundugu icin hakkim olsun hastane para edin demis 
kaynanam da esimi yumruklamis eltim ve kaynimin yaninda esime s.ktir git demis esimin cok zoruna gidiyor ayni mahalledeyiz ev bizim satalim gidelim diyor ama evim sıfirdi ilk oturan benim herseyiyle cok guzel seviyorum gitmek istemiyorum onlarin yuzunden biyanimda gitmek istiyor sizce boyle bisey icin ev satilir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(7,809 puan) tarafından
Ne kadar uzak o kadar iyi
(7,126 puan) tarafından
öyle tabi ama ev belimi büküyor yaa degerinden aza giderse cok uzulurum ve bu denli ev bulamazsak diye canim skliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Satılır huzurum olsun kirada bile otururum eşin demekki ailesi ile karşılaştığında daha kötü oluyor ileride bu durum sana ve çocuklarınıza bile yansıyabilir baştan çözüm bulmak istemiş eşin ki çok iyi yapmış ne kadar uzak o kadar iyi canım
(7,126 puan) tarafından
oylee canım cokta korkuyorum acikcasi kaynanam iftiraya o kadar meyilli ki anlatamm camur atar diye
tarafından
Yani en iyisini yaparsınız uzakta olursanız kuzum olabilecek herşeyi düşündüğünde mantıklısı bu
(7,126 puan) tarafından
oylee gercekten insan gorunce bile butun gunu mahvoluyor
0 oy
(15,765 puan) tarafından
Eğer eşinin psikolojisi çok etkileniyorsa gidin ama yok takmaz diyorsan gitmeyin. Ben olsam asla gitmem. Onlara inat dururum orda. 
(7,126 puan) tarafından
bende gitmek istemiyorum iste bu evde cok emegimiz var esim cok takiyor ister istemez
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Bugün öyle der yarın anam der  
(7,126 puan) tarafından
ee orası öylee

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 3,077 göst.
1 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 938 göst.
9 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 277 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 796 göst.
10 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde SL (1,153 puan) tarafından soruldu

410,439 soru

12,345,123 cevap

40,018 kullanıcı

Kategoriler

...