Merhaba arkadaşlar,
Aranızda su markalarını araştırmış, değerleri ve kaynakları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Nestle kullanıyordum ama okuduklarım içime kurt düşürdü, damacanada hangi markayı önerirsiniz? Erikli çok sert geliyor siz hangi markayı ne sebeple kullanıyorsunuz?
Saka içiyoruz ph değeri çok yüksek
Ben sırma kullanıyodum ama haberlerde okuduğumun üstünden yorum yapıyorum hepsi tırt çıktı suların oyüzden musluk suyu içiyoruz son uç haftadır cam damacana aldım netten beklediği için kokmuyo su.dediklerine göre banyo bile yapılmıyo o derece pis sen düşün gerisini..
hazr su olsunda hicccc farketmez:))
Artıma kullaniyoruz ama damla markasını öneririm
Köyümüzden getiriyoruz suyumuzu canm dağdan geliyor mis gibi su ph degerini falan bilmiyorum ama :) iyidir heralde :)
En güzel su Hamidiye su bence.. Sırmaymıs nestleymiş erikliymiş damlaymıs bunlar hep cetrefilli markalar. Hamidiye hem türk malı hem en güzel su o
Ph en yüksek su munzur su
Erikli ve saka aliyorum canim
Çişme suyu :D
En iyi su abant yada jav alin tavsiye ederim
Bi mühendis sayfasında muzır suyunu önermişti araştırıp. Birçok marka vardı da en yaygın olan ve rahat bulunan bu olduğu için aklınızda bulunsun diye yazdım
Erikli ve saka ikiside çok güzel daha çok saka kullanıyoruz
Kuzeyden marka su alioruz getir uygulamasindan siparis ediyoruz. Icimi yumusak tatli bi su sevilio genl olarak
Bpa'siz yazior uzernde ama o nedir bilmiorm bile
Tabi ki munzut su ph 8.45
401,038 soru
12,001,169 cevap
36,184 kullanıcı