0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Perşembe günü kaynım ve eltim anlaşmalı boşanıyor bizimde daha önceden 19 mayıs için tatil programımız vardı üç günlük eşim izin dilekçesini bile verdi ancak dün bana böyle bir olay varken gitmesek mi dedi. bende gitmeyi cok istiyorum cok bunaldım cünkü. Böyle bir durum varken tatile çıkılır mı?

29 Cevaplar

0 oy
(8,048 puan) tarafından
Paylaşım falan yapmak nispet gibi olur yanlış anlaşılabilir ama giderdim ben olsam
-Reklam-
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Ablam bosansa gitmezdim ben 
0 oy
(91 puan) tarafından
Ben giderdim niye gitmeyecem ki 
0 oy
tarafından
Niye gitmeyeceksiniz ölüm değil hastalık değil ben olsam giderim 
0 oy
(804 puan) tarafından
Hshdhdj benim eltim olsa boşanma günü tatile giderim. Neden mi çocuğun oldu olduğu gün evime 2 saat uzaklıkta ki yere tatile geldi çocuğum yoğun bakıma girdi ama bur hayırlı olsun geçmişte olsun ne geldi nede aradı karı koca. Hatta davul zurna bile çaldırırım. Kaynıma da ben bulurum yeni elti kdkskdhdksl
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Amaan kaynım eltim ayrı ben ayrı anlaşmalı boşanmışlar işte ben yas mı tutayım ??
0 oy
(163 puan) tarafından
Cenaze değil ki bu. Tam tersi olsa onlar planını bozar mıydı bakalım. Önceden samimiyet varsa fotoğraf filan paylaşmazsın, hani nispet yapar gibi olmasın. Sonuçta onların özel hayatı ayrı senin önceden yapılmış planın ayrı, büyütülecek konu değil bence.
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Ya ne alakası var cenaze mi sanki bu. Evlenirken size mi sordular boşanırken sorumli olasınız. Herkes kendi hayatını yaşıyor gidin mis gibi kafanızı dinleyin. Ortada yas var sanki.
0 oy
(2,206 puan) tarafından

Valla giderim ben olsam canım eşin kendi abisi ya da kardeşi diye öyle demiştir tatil fırsatı bir daha  gelmiyor daha kötüsünü söyleyin sana  eşimle nikahımız önce oldu 1 buçuk ay falan vardı düğünle arasında neden düğün geç oldu dersen de uzak akrabalaeından vefat eden vardı neyse düğün zamanı hamile olduğumu öğrendim ve düğünde bize balayı hediye edildi 10 günlük antalya'da eşim gitti abisine verdi onu bizde annemlere gittik hiç istememiştim abisi evleneli 2 sene olmuştu karısını götüreceği tatilde bize gelen şeyle gittiler tatil yaptılar döndüler sonra bide eltim oğlum oluyor diye yüzüme kapıları çarptı 

Demem o ki o sizin hayatınız onlar nasıl hayatlarında ise sizde kendi planlarınızı başkaları için bozmayın değmez 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 257 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 758 göst.
0 oy
59 cevap 1,159 göst.
14 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Fairytalee (2,607 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 882 göst.
29 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu

411,343 soru

12,382,402 cevap

43,304 kullanıcı

Kategoriler

...