gençsin tekrar elbette evlenmek isteyeceksin çok hak veriyorum çünkü gönlün ister
ama önce bir eski eşinden kurtulmanın yollarına bak
sonra biraz kafanı topla ve düzgün psikolojiyle emin ol kimsenin fikrine ihtiyacın olmadan doğru kararı kendin vereceksindir
ilk evliliğinde yipranmissin belli aldatılma olayi falan olmus
yaşın çok küçük ikinci evliliği kaldirman için çünkü daha cıvıl civilsin sen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış eğer okul okuyamadiysan disardan bitirmeye çalış meslek edin erkek arkadaşı bulmak çok kolay bak daha diğerinden ayrılmadan birini bulmuşsun zaten ama meslek öyle değil hemen edinemiyosun linclemek değil aslında burada yazanların amacı eminim daha birinden kurtulmadan nasıl ikinci evliliği düşünür diye yorum yapıyorlar o yazanlarda haklı tabiki
ama dediğim gibi ben anlıyorum seni daha yaşın küçük ve hemen karar verme zamanlarındasin
eğer görüştüğün kişi halen resmi olarak bosanmadigini biliyorsa yarın birghn başına kalkar kalkmaz değil
seni Eğer seviyorsa şimdiki görüştüğünü kisi bekler seni ama lütfen açık öğretim okuma imkanın varsa önce hedefin bu olsun olurmu ki yarin birgun kendi ayaklarının üstünde dimdik dik duran bilesin daha çok küçüksün gerçekten kıyamıyorum bu yaşlarda olup elin adamlarının derdini çekenlere üzülüyorum benimde kiz kardeşim seninle aynı yaşta onun nasıl ki iyi olmasını istiyorsan bütün kızlarımızın kadınlarımızın iyi olmasını istiyorum gerçekten iyi düşün doğru karar ve unutma
BAZEN HAYAT TERCIHLERIMIZIN SONUCUDUR