merhabalar 3 yillik evliyim. ilk 2 yil ufat tefek sorunlar olsa da esimle mutlu giden evliligimiz vardi. gecen sene 5 aylik hamileyken gorumcem evime gelip esimi kullandigimi, onu bayramlarda memleketime goturdugumu soyleyip bagirip cagirdi ve neye ugradigimi sasirdim ki olay boyle basladi.kadin 2 yil boyunca bana karsi fesatca duygulari varmis ki ben anlamamisim. esimi hep doldurmaya calismis. karsilikli tartismalar oldu esim hicbir sekilde beni korumadi hatta tartisti hep. sonra sular duruldu derken gorumcem bi gun bana iftira atti neymis ben esimin telefonunu dinliyormusum program yuklemisim. esim de bana sordu yani gorumcemin iftirasina inanip bana hesap sordu ve ben strese dayanamadim tam 26 haftalikken suyum geldi ve hastaneye yattim.3 aya yakin yani doguma kadar hastanede yattim. hastanede yatarken bile gorumcelerim bos durmadi esimi doldurdular ve esim benle tartismaktan geri kalmadi.sukurler olsun ki oglumu 37. haftada kucagima aldim.dogumdan sonra esim benle tartismadi genel olarak.ama esimden asiri sogudugumu fark ettim.dogumdan sonra bana karsi iyi oldu daha dogrusu ablasigille zorla baristirdi. ben eskiyi unutmus gibi yaptigim icin bana karsi hep iyi. ama bana her seyi batiyor , konusmasi, hal ve hareketleri, arkadaslariyla telefonda konusmasi, yani her seyi ama her seyi batiyor. asla kendime yaklastirmiyorum. zaten dogum oncesinden beri yani 9 aydir ayri odalarda yatiyoruz. ben bebekle bir odadayim o da salonda yatiyor. cok memnunum ayri yatmaktan cunku dokunmaya bile tiksiniyorum. onun beni opmesine tahammul edemiyorum. bana surpriz hediyeler falan aliyor ama yok asla icim isinmiyor yani eskisi gibi olamiyorum. hep o kabus gibi gecen hastane gunleri aklima geliyor aglama krizlerine giriyorum. bugun park yatak aldik bebek icin. daha dogrusu esim aldi, park yatagi yatak odasina kuracak ve esimle ayni odayi paylasicaz sirf bu dusunceyle aldi. ama asla onla ayni odada kalmak istemiyorum. zaten eskiden de ondan kaynakli cinsel problemler vardi. boşan diyeceksiniz. 3 ay once ailemin yanina gittim 1 ay kaldim yani gezmeye gider gibi gittim ama denedim ayrilip ailemin yanina donsem nasil olur diye. anneme babama anlattim; esimden cok sogudugumu, tahammul edemedigini anlattim. bana gozle gorulur bir problemin (ickisi yok kumari yok, evine cok iyi bakiyor) olmadigini soyleyerek desteklemediler. ne yapacagimi bilmiyorum ruhum sıkışmış kalmis gibi sanki