+1 oy
1,666 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne yazık ki aylardan beri hayalini kurduğum suda doğum değilde acil sezeryanla oglusumu kucağıma aldım oğlumun plesanta bağlarından biri koptuğu için 2 gündür tansiyonum 15 16larda geziniyordu doğum sırasında farkedildi plesanta bağının koptuğu 10 dakika daha hastaneye geç gelseymisiz Allak korusun gebelik zehirlenmesinden oğlum ve beni kaybedebilirlermis psikolojim Allak bullak hala 2 defa soka girdim gece acil müdahaleye aldilar beni deli gibi uykum olduğu halde uyuyamıyorum uyanirsam ölürüm oğlumu bidaha göremem diye lütfen dua edin bana oğlumu hala kucağıma doğru düzgün alamıyorum kollarım uyuşuk olduğu için desteksiz tutamıyorum anında düşürüyor gibi oluyorum ben hiç böyle hayal etmemistim dualarınıza ihtiyacım var 

59 Cevaplar

0 oy
(14,130 puan) tarafından
Ah canim geldi he pasa merwk etme iyi olacaksin Rabbim sifani versin insallah bundan sonra her sey guzel olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gozun aydin saglikla buyusun hepsi geciyor merak etme ben de benzer seyler yasadim ve gecti gitti ♥️
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Ayy gözünaydin canım ya ama hiç öyle düşünme bak geçer o uyuşukluk rabbim korumuş. Daha Cook alırsın kucağından inmeyecek miniğin kokla mis gibi evladını herşey geçer geçecekte inş
0 oy
tarafından
Kiz sağlıklı gelsinde havada karada suda farketmiyor 

Gözün aydın çok güzel yıllarınız olsun oğlusunla❤
0 oy
tarafından
Önemli olan bebeğine sağ spain kavuşmuş olman sağlıkla büyüt inşallah 
0 oy
(13,379 puan) tarafından
Sakin ol, zor bir şey yaşadın evet ama bitti, geçti. Doğum sonrası panik hali normalde de olur. Uyu, uyu ki sakinleş sütün daha kolay insin. Allah analı babalı büyütsün canım benim. Hoş geldin tam mesai anneliğe
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ikinizde sağlıklı sıhhatli kavuştunuz ya hepsi geçer inşaAllah 
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Karamsarlığa kapılma canım evladını kucaklamayı da nasip eder rabbim.  Benim doğumum da planladığım gibi olmadı ama sonra rabbim senin için daha güzel planlar yapmış oluyor buna inan . Her imtihanın sonunda bir aydınlık var . Allah hayırlısıyla kendini toparlamanı, evladını kucaklamanı nasip etsin ⚘ kalpten hissederek yazdım bunları yeise kapılma güzel günler seni bekliyor olacak 
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün 

Bugünlerde geçer güzel günleri görürsünüz ♡♡ 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ve gözün aydın. Allah yardımcın olsun, sağ salim bebeğin ile hastaneden çıkmanı nasip etsin Rabbim. Güzel düşün güzel olsun bu günler de geçecek inşaAllah.  ❤️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün(⁠๑⁠♡⁠⌓⁠♡⁠๑⁠)
0 oy
(6,851 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım zaten insanin hayal ettigi gibi olmuyor sağlıklı gelmis ya onemli olan o
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun canım.
0 oy
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış çok şükür ki ikinizde iyisiniz ☺️ gözün aydın sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına inşallah doya doya çekersin kokusunu içine. Lohusa depresyonu çok kötü ben çok ağır atlattım insana kötü her şeyi düşündürüyor. Ben hepsinin geçici olduğunu sürekli hatırlatarak kendime atlattım o durumu sende biran önce atlatırsın inşallah ❤️
0 oy
tarafından

Yaa gözün Aydın yağmur çok sevindim dün o kadar içden doğurayım artık demişsin ki Allah nasip etmiş :Dsezeryan olmana daha çok sevindim anlatıldığı gibi öcü bir doğum değil daha rahat hastalık bırakmıyor en azından sende ☺️☺️

0 oy
tarafından

Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin hayırlı olsun sıkıntıların bir an önce bitsin inşallah <3

0 oy
(13,865 puan) tarafından
allah yardimciniz olsun 

bi an önce kavuşun oğlunuza inşallah
0 oy
tarafından
Canım benim geçmiş olsun gözün aydin olsun 

İnsan her doğumda şoka giriyor normal bişi canım bebeginide sağ salim alırsın kucağına üzülme sen toparlan
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Hayırlı olsun canim Allah size bağışlasın inşallah bundan sonrası güzel olur daha önünde çok uzun zaman var hiç morelini assa çekme bu günler de geçer allagin izniyle Emzirme yastığı aldıysan çok işine yarar ilk zamanlar uykusuzluktan benim eller de tutmuyordu umarım sağlıkla büyüsün 
0 oy
(135,296 puan) tarafından
yagmur gozun aydin hic kotuyu dusunme artik uyuşukluk gecer 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 303 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Perii2345 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 228 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 493 göst.