+1 oy
1,640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne yazık ki aylardan beri hayalini kurduğum suda doğum değilde acil sezeryanla oglusumu kucağıma aldım oğlumun plesanta bağlarından biri koptuğu için 2 gündür tansiyonum 15 16larda geziniyordu doğum sırasında farkedildi plesanta bağının koptuğu 10 dakika daha hastaneye geç gelseymisiz Allak korusun gebelik zehirlenmesinden oğlum ve beni kaybedebilirlermis psikolojim Allak bullak hala 2 defa soka girdim gece acil müdahaleye aldilar beni deli gibi uykum olduğu halde uyuyamıyorum uyanirsam ölürüm oğlumu bidaha göremem diye lütfen dua edin bana oğlumu hala kucağıma doğru düzgün alamıyorum kollarım uyuşuk olduğu için desteksiz tutamıyorum anında düşürüyor gibi oluyorum ben hiç böyle hayal etmemistim dualarınıza ihtiyacım var 

59 Cevaplar

0 oy
(2,606 puan) tarafından
Gözün aydın hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün herşey geçer :)
tarafından
Amin cnm insallah
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından

Yeni nesil böyle , kendi doğacağı günü, doğacağı şekli kendi seçiyor :) öncelikle çok geçmis olsun, Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı evlat eylesin ❤️

Aynılarının bir tık fazlasını yaşadım benim bebeğim kakasını da yapmıstı ama şuan çok şükür 17 aylık olduk. Verilmiş sadakamız ve verilmiş sadakanız varmıs çok şükür bebeklerimiz yanımızda. Dinlenebildiğin sürelerce dinlenmeye çalış, tedirginlikler çok normal Allah ferahlıga kavuştursun. Hepsi geçiyor.. kahve içersen ve bol su tüketirsen narkozu çabuk atarsın. Hafif hafifte olsa yürümeye hareketlenmeye calıştıkca o uyuşukluktan eser kalmayacak. 

Allah yar ve yardımcınız olsun, çekirdek ailenle güzel günlerin keyfini çıkaracağınız günler çok yakında emin ol.:sideways:

tarafından
İnsallah cnm çok zormuş evlatla sinanmak
(1,276 puan) tarafından
Evet.. biraz zaman geçsin daha da iyi anlayacaksın gerçekten zor bir süreç geçirdiğinizi.. sadaka verin canım, hayırlısı buymuş. Çok şükür biraz toparlanınca daha da iyi olacak herşey emin ol. Kahve içebildin mi? Yürümeye çabalarsan kolay atlatırsın.  Ben 2 gece hastanede kaldım. İlk gece 22.57 de doğurdum diğer gün öğleden sonra inat ettim yavaş yavaş yavaş yavaş yürüdüm. Yürüdükce kan akışın hızlanıyor, her şeyi çabuk atlatıp çabuk toparlanıyorsun. Mümkün oldukça yattigin zamanlarda uyu uyanıkken de hareket etmeye özen göster bol su iç.
Dayanma gücün gözünün önünde ❤️
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Gözün aydın canım bende sezeryana alınmıştım istemeden . Çok üzülmüştüm ama şuan kızım sağ diye şükürler ediyorum 
tarafından
Sağlıklı ya o yeter şimdilik
(2,788 puan) tarafından
Tabi ki canım ben o kadar çok üzüldüm ki bir daha ki dogumumu ssvd düşünüyorum birde ben özel hastanenin yalanlariyla sezeryan oldum . Sebebi olsa zoruma gitmezdi . İnsan sonra bebeğim sağ ya şükürler olsun diyor
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Gözünaydın canım moralini bozma inşallah hemen toparlanırsın.
tarafından
İnsallah
0 oy
tarafından
Gözün aydın inşallah sağlıkla eve dönmek te nasip oluyor iyi düşün iyi olsun ☺️
tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(754 puan) tarafından
Canımm çook geçmiş olsun. Bundada vardır bir hayır ikinizde iyi olun nasıl doğduğunun hiçbir önemi yok. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın. Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın olsun. ❤️ 
tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Bir tanem Üzülme bak diyorum kafana da takma şu an en önemli olan şey çok şükür sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına aldın sen de o da sağlıklısınız ve şu an senin yanında artık aksini düşünme Çünkü aksi yaşanmadı o düşündüğün kötü şeyler yaşanmadı

Evet suda doğumu çok istiyordun ama hayırlısı böyleymiş demek ki En azından bebeğini de sen de sağ salim bizimlesin

Tekrar tekrar Gözün aydın olsun Seni çok seviyorum oğluşunu da çok çok öpüyorum❤️❤️❤️
tarafından
İnşallah ilknurum ya gece yaşadığım korkuyu Bi ben bilirim evlatla sinanmak cidden çok zormus
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Haftalarimiz  yakın olduğu için ve ikimizin de oğlu olacağından midir nedir baştan beri seni yakından takip ediyorum yorumlarını okumaya çalışıyorum. Öncelikle.iyi veya kötü gözün aydın oğluna kavuşmuşsun. Bu kotu anlari da er geç silersin hafizandan merak etme. Allah bir an önce kalkıp oğluna sukurle sarilman için güç kuvvet versin ♥️ sağlıkla yaşayın ikinizde ♥️
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım çok şükür sağa salim doğurmuşsun öncesini sonrasını unut biraz şoktasın ama geçecek bu durumlar üzülme hem anestezinin etkisi hem de şokunu etkisiyle böyle konuşuyorsun. Yaşınız uzun bahtınız güzel olsun
0 oy
(7,898 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum erken doğdu kucağıma alamadım emziremedim göremedim bile. Görmeye gittim dokunamadım. Geçiyor bu günlerde bı kaç güne toparlarsin sende geçip gider. Bak benim oğlum büyüdü 4 yaşına girecek hatta kardeşi olacak. Hala o günleri hatırlayınca gözlerim dolar ama geçip gidiyor işte:))

0 oy
(248 puan) tarafından
Gözün aydın canım benim çok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almışsın bunu ilk öncelikle çok sevin yaşadığın şeyleri bir kenara bırak tatlım 

Bu güzel ve özel anlarınızı doğumun yaşattığı sıkıntılarla heba etme

Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Hayırlı uğurlu olsun canım. Genel anestezi oldun heralde. Bol bol sıvı al. Çabuk atarsın anesteziyi. Bol bol emzir
0 oy
(51,563 puan) tarafından
hayirli saglikli olsun insallah gözünüz aydin canim rabbim sifa versin 
0 oy
tarafından
Ayyy çok coook sevindim senin adına bu gunler geçecek doğum anında nasıl birsey bekliyor insanı hiç belli değil bende bebeğimi az daha kaybediyordum erken doğum yaptım şimdide saçımı teker teker yoluyor ❤️❤️❤️
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ve gözün aydın. Avcılar'da mi oturuyordun sen. Sanki öyle hatırlıyorum. Avcılar'daysan eğer doğumu nerde yaptın 
0 oy
(1,903 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çok şükür ki ikiniz de iyisiniz ya kısmet böyleymiş demek ki ağrıların olacak tabi kolay olmuyor o sezaryen ama hayırlısı buymuş.  geçiyor  geçecek de çok şükür sen oglusuna baktıkça unutacaksın bu günleri. Senin ve oğlunun canı sağolsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ya yağmur sen çok güçlü bir kadınsın eminim ki çok da güçlü bir anne olacaksın♥️♥️
tarafından
Saol cnm çok teşekkür ederim artık daha iyiyim o kötü günleri atlattim nihayet artik daha güçlü ve direncliyim oğlum güç veriyor bana
0 oy
(682 puan) tarafından
Benimde hayalimdeki gibi doğum olmadı maalesef. Normal doğum yapmak istemiştim rahat digurayim diye tüm sancimi dbine kadar evde çektim en son saniyede bir sancım geldiğinde hastaneye gittik. Muane etti doktor suyun fazla vs. Acil sezeryan dedi dünya baaima yıkıldı bu haytta en çok korktuğum şey basima geldi. Birde 4 yaşında bir kızım var onu öylece bırakıp ameliyaa girmek çok kotu hissettirmisti ama. Ama çok şükür sağlıkla kucağına aldım bebeğimi. Umarım en yakın zamnda toparlanirsin. Çok zor bir süreç :)
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Allah yardimcin olsn cnm. Bi kac gun sonra toparlanip herseyin daha guzel olacagini hayal et. Cabucak geciyo saatler merak etme. Bi bakmissin evindesin oglun kucaginda gozgozesin onla
0 oy
(6,760 puan) tarafından
Canim benim gözün aydin. Allah'ım analı babalı büyütsün. ❤️ Böylesi hayırlı imiş demekki canim doğum işi hiç belli olmuyor. 

Cabucak toparlarsin insallah bebegini rahatça kucaklarsin . Allah'ım acil şifalar versin kuzum. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 303 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Perii2345 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 228 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 487 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Lemka (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 468 göst.