0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 5 aylık ve emekliyor hele bu sıra daha da aktiflesti bugün üstünü değiştirirken dizleri emekledigi için tahriş olmuş emekleme dizliği almayı düşünüyorum başka önerisi olan var mı? Oğlum emeklememisti kızım da çok erken emekledi o yüzden oğlumda almamıştım bir şey

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

MAŞALLAH. Benimki 4 buçuk ama dönmüyor bile:D

tarafından
Döner canım bebekten bebeğe değişiyor oğlum hiç emeklemedi mesela
-Reklam-
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Maşallah benim oğlan 6 aylık ama daha yeni yuvarlanmaya başladı surunmuyor
tarafından
Oğlum benim bir hafta emekledi o da zorla sonra hemen yürüdü kızım daha yeni girdi 5. Ayına tazı gibi maşallah
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Sahsen emekleme dizligine baktım dandik 16 tl vs idi kendin de yapabilirsin içine elyav vs koyup şahsen benim kız çorap çıkartıo tulum la kavga ediyo diye almadım ama tabi yara ise dizlik şart bide 2 kat giydiriyom 
tarafından
Ya bizim evler merkezi sistem kömür kalorifer çok sıcak iki kat giydirirsem delirir sıcağı da sevmiyor kısa kollu geziyoruz biz evde yaz havası hakim evde
(12,771 puan) tarafından
Himmmm merkezi sistem öyle bizim kombi kendimiz ayarlıyor en dusukde  yakıp 2 kat giydirince tahriş olmadı
tarafından
Anladım canım sağol kendim yapmayı denicem
(12,771 puan) tarafından
Yani Bi bak genede bana çok dandik geldi baktığım yerler de kiler
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Masallah canm biz 7 ayligiz yeni emeklemeye basladik ☺❣
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ben emekleme dizligi aldım 5 buçuk aylik emekledi benim.oglum.simdi de ayakta duruyor 11 aylik popo desteği sipariş ettim

Dizlik kesinlikle süper birşey canım.
0 oy
(650 puan) tarafından
Kızlar daha erken emekleyip daha erken yürüyorlar. Kız/ kadınlar erkeklere göre daha esnek vücud yapısına sahipler... Sürekli yanında bulundur. Allah yardımcın olsun. 
0 oy
(725 puan) tarafından

Annnesssiiiiiii maşallah deeeeee:) <3

0 oy
tarafından
Canim benim kizimda erken basladi emeklemeye dizleri bildign mor mor oluyo arada. Dizlik aldim.ama o enerjiye dizlik dayanmıyo ikide bi asagiya düşüyo
0 oy
tarafından
Maşaallah tatlım kuzuna, başka önerim yok. Dizlik ve emeklemeye devam :) 
0 oy
(2,925 puan) tarafından

Masallah 8 aylik daha emeklemiyor :D

(11,216 puan) tarafından
Yaaa benimki de aynı o zmn normaldir demi düşünüp duruyorum bende

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 94 göst.
0 oy
12 cevap 99 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 218 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 366 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,058 puan) tarafından soruldu

411,301 soru

12,381,264 cevap

43,208 kullanıcı

Kategoriler

...