0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (1,015 puan) tarafından

image

Eşinizin ya da sizin ne tür cimrilikler yaparsınız az önce çok güzel hareketler izliyordum kadının eşi salkım domatesin salkımlarını koparıp öyle alıyormuş ağır basmasın diye☺️

Benim eşimin bi cimriligi yok hersey istediğin kadar al der istedigimi hemen alır fiyatlarına bakmaz pek ama ben herşeyin fiyatına bakarım uygun olanı alırım yemeğe ya da kahvaltıya gideriz ucuzuna bakarım eşim ne istiyorsan ye fiyatına bakma der sizlerde nasıl sohbet edelim dışarı karanlık yağmurlu içim karardı 

26 Cevaplar

0 oy
(3,886 puan) tarafından

Ben cimrilik cimrisiyim. Ön alışveriş yaparım  eve gelir asla  poşetleri açmam saklarım. Sonra gider sağlam Bi alışveriş yaparım.tüm poşetleri açar fazlasıyla mutlu olurum:)

(1,015 puan) tarafından
Ön alışveriş nasıl oluyor kız ☺️
(3,886 puan) tarafından
Ya işte beden hariç hiçbirşeye bakmadan alıyorum :)
(1,015 puan) tarafından
Ben fiyatlara bakarım kız fiyata bakmadan almam ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben hayatımda birini acapladım, 

yerli muzun kilosu 2o lira falandı. Bıçak koymuşlar, kadın muzların saplarından tek tek kesti ben şok oldum.. eşime de marketten çıkınca dedim yaptığı ayıp değil mi bütün koymuyor da 2 gramın lafını yapıyor diye.. bu kadın leopar desenli kıyafeti olan, sarışın ve gerçekten hoş bakımlı bir kadındı ben çok şasirmistim. 2-3 kilo falan almıştır az buz da değildi ekmek poşetine doldurmuştu.. durumu yoktur anlarım ama onunki kesinlikle pintilikti..
(1,015 puan) tarafından
Aynen pintilik bide o şekilde çabuk çürür düşüncesizlikte var çabuk boşa gider ne anladım o işten
(1,276 puan) tarafından
Valla o onun sorunu artık iayerinde falan mı kullaniyordu bilemiyorum. Ama pintilik ve savurganlık ikisi de çok kötü huy
0 oy
(9,620 puan) tarafından
İkimizinde cimriligi hic yok,aldığımz şeylerin fiyatlarına bakmıyoruz hele kocam çocuklara çok harcama yapar o konuda ayarsız,cok harcarız ama israfimiz yok yani mesela bi çok meyve çeşidi alınca çürüyüp çöpe giden olmaz hepsi yiyiliyo veya yaptığım yemeklerden bi kaşık çöpe atmam günlük taze yaparım 2. Güne cok nadir artar,kiyafet olarakta ailece bütün kıyafetlerimizi temiz sağlam kullanırız daha bi tane çorabımı yırtmadım çocukların kıyafetleri küçüldükçe ihtiyaç sahiplerine verdim eşimle benim kiyafetlerimizden de elediklerimiz olursa onları da ihtiyacı olana veririz 
(1,015 puan) tarafından
Bizde öyle bende seçerim arada yemek günlük yaparım bide dükkana katıyorum o yüzden çok yaparım
0 oy
tarafından

Vallahi ikimizde har vurup harman savururuz hele canım kocam benden daha çok harcar :D

(1,015 puan) tarafından
Birisinin biraz tutumlu olması gerekiyor ☺️
0 oy
tarafından
Hiç cimri olduğumu düşünmüyorum ama çevrem cimrisin pintisin diyorlar bende hiç anlayamıyorum  eşim dışarıda ne yemek isterse ben yapcam evde tatlıyı bile tatlı yapmam şeker çok gidiyor diye ama cilt bakım ürünü gibi şeylerde en iyisini alırım parasına bakmam geri kalan herseyde normalin bana göre 
(1,015 puan) tarafından
Bence bana baya cimri geldin biz sürekli dışarda yeriz tatlıyı çok severiz her gün yaparım nerdeyse bende cilt bakım ürünü almam çünkü ihtiyacım yok cildim bebek gibi nazar değmesin
tarafından
Dışarıda yemek içmek deyince sinirlerim tepeme çıkıyor benim heleki maliyetli yemekler istiyorum derse eşim tamam artık benim moralim bozulur aklımdan film şeridi gibi geçer fiyatları alerjik yapım var mecburen deterjan bakım ürünlerinde seçici olmam gerekiyor yoksa onada vermem maşallah sizide Allah nazarlardan saklasın diyelim ;)
(1,015 puan) tarafından
Çık kız arada değişiklik olur napacan ☺️
(1,015 puan) tarafından
Bende çamaşır suyu kullanmam kokulu ürünler kullanırım güzel kokan yüzüme bişey kullanmam zaten banada ona giden paralar boşa gidiyor gibi gelir jeller felan ☺️
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bnm elim çok açıktır her konuda eşimde öyle cnm huyum kurusun derim bazen :)
(1,015 puan) tarafından
Bizimde öyle ☺️birazda tutumlu olmak gerekiyor iste başarabilsek
(6,857 puan) tarafından
Ölümlü dünya aman boswer :)
(1,015 puan) tarafından
Öyle bizde cimri degiliz zaten işte çoluk çocuğa iyi bir gelecek lazım biz ölsek bile o zor durumda kalmaması lazım Allah korusun
(6,857 puan) tarafından
Öyle tabiki cnm rabbim büyük

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 195 göst.
+2 oy
1 cevap 36 göst.
+2 oy
14 cevap 192 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.