0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çevremde de gördüklerimin etkisiyle ne kör kütük güvenirim ne de beni aldatıyor mu diye şüphe içinde hayatımı zehir ederim ne benim kocam asla yapmaz diyorum ne de sürekli düşünüp kafa yoruyorum herkes kendine yakışanı yapıyor bazen ona haksızlık mı ediyorum acaba diyorum  yanlışını görmedim çünkü ama erkeklere güven olmuyor galiba 

47 Cevaplar

0 oy
(2,064 puan) tarafından
şüphe içerinde değilim, güvensiz davranmam genel anlamıyla güvenirim ancak asla eşim yapmaz gibi bir ifade kullanmam.
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Guvenirim yoksa yasamak zor olur surekli suphe icinde ha bir sey yaparsa bana degil kendine yapar aldatmak aldatilmaktan daha gurur kirici
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Hemde çok güvenirim  cnm bin tane kızın  arasına  koysam bile  başını  çevirip  asla bakmaz aldatmaz bile çünkü  sıfatında  öyle  bir mizah yok
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Eşime bu konuda güveniyorum ya çünkü benden önce yaşına ne var ne yok yaşamış mübarek öyle şeylere aldatmaya hevesi olan biri değil arkadaşı eşine yaptı diye konuşmayı bile kesti yani eşimin kırmızı çizgisi bu yuzden belkide güveniyorum telefonu sürekli ortada şifrelerini bilirim herseyimiz ortak ne bilim ya işten eve evden işe gidiyor hiç biz olmadan sokağa çıkmaz falan zatn istanbul da büyümüş biz başka ilde arkadaşı da yok burda yaparsa kendine yapar iki cocugundN utan derim koyarım kapı önüne 
0 oy
tarafından
Bende seninle aynıyım şu an sonsuz güvenimde yok ama şizofrenik bir durumum da yok :-):-):-)
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Sadece erkeklere değil kolay kolay insanlara güvenmem 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Valla insanız çiğ süt emmisiz  güvenirim    

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 662 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 813 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 524 göst.
4 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Ssss. (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,837 puan) tarafından soruldu

411,054 soru

12,372,760 cevap

42,537 kullanıcı

Kategoriler

...