es selamin aleykum 2. yapan ayvayi yedi ben yedim herkez yesin ☺️
Negatif yönü yok desem kimse bana inanmaz ama yok yani bana göre aralarında 15 ay var kızım kazayla oldu ama kazayla olmasaydı ben bi 5-10 sene cocuk düşünmeyebilirdim o yüzden iyiki olmuş
Aralari 13 ay benim minnoslarimin. Arka arkaya büyürler rahat edersin diyenleri girtlaklamak istiyordum)) tek başına bakılmaz. Ya küçüğü emzir at yapacaktım yada buyuk kendi halinde ilgisiz kalacaktı eşim 6 ay kadar evde kaldı beraber baktik biz. Şanslıydik işi gücü rast gitti kendi işiydi diğer ihtimali düşünemiyorum bile. Ama küçük yavrum 1 yaşına girip yürüdükten sonra çok iyi yapmışım dedim kızım sıkılmıyor tek başına ama hele ki ilk 6 ay kabus gibiydi
Biri beni mi çağırdı 22 aylık ve 4 aylık oğlum var negatif yönleri yorucu oluyor ama düzene girince alışıyorsun :) pozitif yanları beraber büyüyorlar ve büyük çocuk daha mutlu büyüyor en iyi arkadaşı en yakın arkadaşı oluyor her şeyleri bir oluyor istekleri aynı oluyor hemen hemen :) iyi ki diyorum hep iyi ki isteyerek oldu zaten yorucu ama aralarında ki iletişimi sevgiyi gördükçe mutlu oluyoruz ve iyi ki diyoruz ❤️
İkisi aynı anda oldu eheheh ama aralarında yaş farkı olunca nasıl olur fikrim yok
2.ve 3. Biraz yakın olmuş olacak bizim.
1,489,783 soru
24,348,909 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın