0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Neler verdim kendıni zorluyor yapmamak için yoruldum artık  napacami şaşırdım kaldım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üstüne gitme altına yapsın kızma tuvalet diye zorlama yaptığında. Bu tuvalete yapılacak oğlum de belki zorluyosun inad ediyo 
(1,299 puan) tarafından
Yok hatta lazımlığı salona aldm kendisi sevmiyor tenine değince keşke altına yapsa ona da razyım kıvranıyo ama yapmıyo
tarafından
Hiç üstüne gitme elbet yapacak zeytin yağı ve su içir bol
(1,299 puan) tarafından
Kivraninca hadi oturalım diyorum saten duramıyor sonra az geri toparlıyor ödül modül yok yani kırk takla atıyorum fitl verdim ilaç verdim yok onlr bile etki etmedi aslında az kacıryo ishal gbı ama bırakmıyor kendini kızmıyorum da kaka çiş için ama yoruldum üstünü ıslatıp geri cıkıyo wcden
(1,299 puan) tarafından
Yaptım canım kendim komposto yapıyorum kayısı veriyorum çerez veriyorum nromalde ishal olması gerekiyor bugün ilaç verdim zorlanmasn diye çok fazla zorlanınca kaka için hiç oturmak ıstemiyo çişinide demiyo
tarafından
Kaç aylik
(1,299 puan) tarafından
3 yasında 37 , aylık 2 yaşından beri hep denedik bez çıkınca kabız oluyor direk
tarafından
Ya cokda büyükmüş aslında neden istmiyor
(1,299 puan) tarafından
2 yaşından beri ne Zaman denesem aynı oldu olmuyor tükendim artık çok metabolizmasi hızlı bir çocuk değil beze bile baya zorluyor yaparken ama onu lazimliga yapmıyor işte o ikinmayi
-Reklam-
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Bizim kide ilk 3 gün tuttu. Karnı ağrıdı. Duphalac şurup verdim. Bı sefer altına yaptı. Müsade ettim yapmasına. Ki korkmasın diye. Yerler bile kaka oldu. Ama sonradan o kakadan sonra tuvalete yaptı hep
(1,299 puan) tarafından
Keşke altına yapsa yapmıyor değer bacağına faln dıye
(1,299 puan) tarafından
Uzun bri süreç bzmkisi geçmek bilmiyor ben neler veriyorum ilaç da verdim üstelik bugün yok
0 oy
tarafından
Altıncı gündeyiz üç gün tuttu dulcosoft verdim duphalac etki etmemişti ama kesinlikle öneriyorum dün her yere yaptı altına etrafa yani sil sil bitmiyordu ama yaptı en azından. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 116 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 604 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kbem93 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,130 soru

12,407,008 cevap

44,651 kullanıcı

Kategoriler