0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
3.5 yaşında kızım var bir damla bile üzeri ıslandığında değiştirmek istiyor. Çorabı dahi olsa günde en az on parca kiyafet değiştiriyor. Kızmak vurmak istemiyorum. Duzgunce anlatıyorum ama iki dakika sonra yine aynı şekilde değiştir demeye başlıyor. Ben nasıl baş edeceğim nasıl ni yol izlemem lazım arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 

14 Cevaplar

+3 oy
(15,855 puan) tarafından
Değiştir ve çikardiği kuruyunca geri giydir. Kirli sepetine atmak zorunda değilsin. Bunun için çocuğa vurmayi düşünmek bile saçma. 
tarafından
+++++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şu kızmak vurmaktan bahseden insanların vicdanı olduğuna inanmıyorum kendi doğurduğuna nasıl el kaldırmayı düşünüyorsun düşüncesi bile korkunç madem dayanamayacaksın madem uğraşmak zor geliyor madem bıkacaksın neden bu çocuğu dünyaya getirdin diye sorarlar insana 
+1 oy
(13,389 puan) tarafından
Kızmak vurmak zaten olmamalı asla hani bunu yazmak bile manasız. Bu bir süreç sönecektir. Bir gün aç musluğu birlikte birbirinize biraz su atın hava da ısındı. Sen de az ıslan. Değiştirme üzerini. Örnek alır çocuklar daha etkilidir bu her zaman 
+1 oy
(7,791 puan) tarafından
Vurma zaten bunada vurulmaz ki benm oğlumda aynı çıkarsın kuruyunca geri giydir
+1 oy
(11,219 puan) tarafından
Kız niye vuracaksın onun için falan çıkar giydir kurusun gene giydir benim oğlumda öyle hiç sevmiyor şu lekesini 
0 oy
tarafından
Bu yaşta ki çocukların bunu yapması çok normal kimi çocuk üzeri kirlendiği zaman çıkarmak bile istemez. Zamanla kendi kendine aşacaktır bununla alakalı çocuğu hirpalayip kızıp dövmeyin çıkardığı kıyafeti geri kurutup dolabina koyun geri giysin 
0 oy
tarafından
Çok normal sabırlı olacağız kızmak ve vurmayı aklına bile getirme. 
0 oy
(5,129 puan) tarafından
Kız çocuğun mizacı bu kuzum kızım 8 yaşında hala öyledir anne pantolon giyecem pantolon giyer arkadaşında etek görür anne atek giyecem hele küçükken günde 3 defa dolap duzledigimi bilirim 
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Kızım da 3 yaş 3 aylık aynı biraz ıslansın istemiyor ellerini yıkıyor her yıkwöwda ayrı kıyafet 

Her çiş yapmada ayrı külot ben bıraktım kendi giyiyor artık :)

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Benim oglumda öyle ama ben her seferinden değiştiremiyorum biraz bekle hava sicak kuruyacak diyorum susuyor direnmiyor benimki
0 oy
(722 puan) tarafından
Biz çıkarıp asıyoruz başka giyiyor o da ıslanırsa bir önceki kuruysa onu giydiriyorum değilse yeni o da ıslansa illaki en başta ki kurumuş oluyor öle yapıyoruz.Bizimde 4 yaş bitecek Temmuz un başında
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Biri ona üstün ıslandı kirlendi öğretmiş malesef ilk öğrendiğim dogru modunda 
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Benim oglumda 3.5 yasinda o da durmaz oyle islak hemen degisiriz cunku benim de en sevmedigim seydir islaklik hayatta duramam 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Kesinlikle şiddetle kızmakla beraber bir yol izlememelisin. Bırak değiştirsin zaten kirli değil bir şey değil. Bu yaşlarda çok normal. Kendi kardeşimden biliyorum. Sürekli kıyafet değiştirirdi. Daha ileri yaşlarında senin giydirdiğini beğenmeyip neler neler giyecek alakasız:) kurutur katlaraın sonra yine giydirirsin. Etraf dağılır aman kıyafetler bozulur falan yorar ama evladına kızmaya vurmaya değmez. Daha arsız huysuz olur. Yapma dedikçe yapar.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
14 cevap 467 göst.

411,512 soru

12,388,052 cevap

43,625 kullanıcı

Kategoriler

...