Az önce şehir içinde otobüste gelirken tam karşımdaki kotukta iki tane 60 yaşlarında teyze birinin kızı doğum yapacakmış . Sezeryan istiyormus kadın arkadaşına anlatıyor bende ister istemez kulak misafiri oldum .yanındaki teyze işte bu sezeryan da moda oldu önceden normaldi hemde sezeryanla olan çocuklarn beyninde hasar oluyormuş durgunluk oluyormuş her şeyden geri kaliyorlarmis bende hiç muhhabbete dahil.olmadim . Diğer Teyzenin daha 3 ttorunu varmış 2 si sezeryan olmuş o hemen savundu ama teyze ikna olmuyor sanki dogurcak olan o. Sezeryan kafa da durgunluk yapıyor diye tutturdu ayy kendimi zor tuttum ya bu nasıl cahillik biri şu insanlara sezeryanin da bı doğum şekli olduğunu anlatabilir mi ?? Önemli olan bebek ve annenin sağlığı olduğunu hiç bı şeyin eskisi gibi olmadığını anlatabilir mi ???sinir oldum kendi kendime
Eskilerin kafasi öyle canım onlar sanıyor ki biz normalden korktuğumuz için sezeryan tercihi yapıyoruz bende doğumumu normal yaptım ALLAH izin verirse tabi buda normal olsun istiyorm ama şartlar neyi gösterir bilemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş
Eski insanlarımızda sezeryan yoktu çünkü imkan sikitliydi ama şimdi herşey çok gelişti ve onlarda bunu kabul etmiyor
Boşver istediklerini düşünsünler yeter ki ALLAH ❤
sağlıkla kucagimiza almamızı nasip eder❤☺❤
ilk soru normal mi sezeryan mi ama sağlıklı mi doğdu dien olmaz benim çatı darlığı wardi zor olur ama deneriz dediler hic o riske girmedim ya basarken kolu bacağı çıksa oksijensiz kalsa neler duyuyoruz önemli olan benden nasıl çıktığı deil sağ salim çıktığı kendi isteğimle sezeryan oldum çok şükür herşey yolunda deli oluyorum bu insanlara benim cewremdekilerde sezeryan oldun die sutun olmadi dediler ya yırttım kendimi insin die inmedi ben istermiyim bebeğim mamayla büyüsün ama ne yapiyim geldi kadar emziriyorum mama da veriyorum kime ne ben ona istediğim gibi bakıyorum biktik artık cahil insanlardan
Anam sezeryan ile doğurmuş bizi üçümüzün de kafalar zehir ne durgunluğu ya Allah akıl versin teyzeye
Ben 20 haftalık hamileyim kendi rızamla sezaryen olcam ben normal doğamam valla kendimi biliyorum yani çevreye karşı savunma hazırladım bebek tersmiş mecbur sezaryen oldum diye yoksa oo bile isteye olduğumu duysalar topa kouar tüfekle atarlar beni özellikle eş ailesi şimdiden bile sürekli normal doğum yap diyolar bnde evet öyle yapcam diyorum
1,493,485 soru
24,401,310 cevap
350,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın