3 yıllık evliyim ama bu 3 yılda eşimin bana karşı çoğu kez hatası oldu, hep düzelir mi acaba diye beklerken daha beter oldu ve bende hiç bir zaman kendime güvenemedim kendi başıma çocuğuma bakabilecekmiyim vs çünkü ailem hep evliliğini bir şekilde kurtar dediler destek olmadılar ben hiç iş hayatına atilmadim 24 yaşındayım çok fazla korkularım var, Neyse bu pislik herşeyi yapıp seni seviyorum bırakmam diyordu, öyle yalanlar soyluyoki hep inanıyordum. Birkere whatsabta yakaladım kadının tekiyle cinsel muhabbetler yapmışlar kadında evli çıktı. Bana dedi daha olmicak sözler verdi kandım, ikincide yine yaptı bana bu sefer evi terk ettim gittim yine kandırdı yine döndüm ama şeytan hep durtuyordu telefonuna bakmam için uzun zamandır karıştırmiyordum gece kalktim telefonuna baktım galeride şifre vardı ozellikle dikkatimi çekti fotoğraflardan baktım önemli diye kaydetmiş kadın resimleri vardı bide kadin göğsünün üstünü çekmiş morarma izi vardı. Kadın havlulu resim atmis havuzun içinde bikinili resim vardı. Bide telegramdan gelen resimler vardı. bütün fotoğrafları kendime aktardım tam gece uyandı nerde telefonum felan dedi sonra telefonumdan bütün resimleri sildi kanıt olarak elimde bişey kalmadı. Sonra bana birsuru yalanlar saydı. Artık kanmak istemiyorum nasıl kurtulucam boşanmam diyor. Gerçekten böyle birine nasıl denk geldim. Hayatim mahfoldu.