0 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde (11,928 puan) tarafından
En sevmediğim şey ,komşularla problemim olmasi sanırım.sanki aynı apartmanda yaşayınca aynı evi paylasiyormusum gibi hissediyorum.olqbildigince tolerans gösteriyorum.Benimde bebeğim var gece ağladığı durmadigi oluyor bebektir.biri gelip bebek ağlıyor rahatsız oluyorum dese çok üzülürüm .kapı karşı komşum var iyi insanlarda.gelip gitmem yok ama selamlasir kapıda sohbet ederiz .ki zaten hiç bir zaman çocukların sesine laf etmedim yoksa sanırım her gece duyuyorum bebeğin ağlamasını.sanirim 3.5 yaşında filan olmalı bebekleri.asla lafım yok fakat her sabah birşey yaşıyoruz .bebek annesinin peşine apartmana cikiyor kapılarının önünde dakikalarca avaz avaz ağlıyor.apartman inliyor.bakan kişi de içeri almıyor çocuğu aglamasinin orada bitmesini bekliyor.ev ahalisi olarak zipliyoruz .oğlum 2.5 yaşında aylardır düzeni şaştı gece 1.30 u geçiyor yatması direniyor uykuya.1.30 da yattigimiz için sabah 7 de sese fırlayip kalkıyor agliyarak.asla çocuğu aglatmayin diyecek halim yok ağzını bantlayacak değiller ya ama en azından ağlarken apartmandan eve soksunlar bu derece ses olmaz bu şekilde  diye düşünüyorum.mesaj mi atsam bayana güzel dille kapıyı tıklatıp mi söylesem.bebektir asla ağlamasına lafım yok bebeğin ağlama saati olmaz ama çocuğa da yazık apartmanda avaz avaz boğazı patlayan kadar anne diye bağırıp ağlıyor.

24 Cevaplar

0 oy
(1,905 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla bakıcı bakıyor çocuğa kapıyı tıklayarak kadına söyle sen gidince arkdan çok ağlıyor yavrum üzülüyorum bakıcısına söyleyip içeri alıp dikkatini dağıtsın diyerek söyleyebilirsin.  Belkide annenin haberi yok bu kadar ağlamasindan
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Benim bebekte aynısıni yapıyor insanlar rahatsız olmasın diye kapıda eşimi ugurlamadigim zamanlar çok oldu.yada çocuğumu odaya koyar öyle ugurlarim eşimi.yani biraz düşünmeleri lazım insanlar rahatsız olur diye.yuzyuze geldiğiniz de söyle bence 
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Yuz yuze iletisim daha dogru olacaktır. Mesajla duz yazi hibi okuyoruz. Ama direk konusursan niyetini daha duzgun ifade etmis olursun. Cocuga üzüldüm ya 
0 oy
(212 puan) tarafından
Annenin haberi bile yok belki bakıcının yaptığı birşey bakıcı inkar edip seni yalancı çıkarabilir bunun için bi önlem al önce sonra da anneyle durumu konuş kamera kaydı mi yaparsın telefona filan mi çekersin ses kaydı olabilir bakıcı inkar edebilir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 453 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 333 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu

411,881 soru

12,399,352 cevap

44,355 kullanıcı

Kategoriler

...