Kizlar bn hamur isini cok seviyorum.yeni evliyknde hamileyknde cok yapiodm.kaynanamda bu tur seylere cok tembel kaynbabam da cok sevio hamur isini.bnde her yaptgmda veriodum.iki ay beraber otrdk snrada bi 5 ay kadar birlikte yedik evime sadece yatmaya cikiodm.neyse bn hamileykn bile zorlanarak yapsamda kaynbabamada gotrydm.ama kaynanamn laflarna sinir oldm normlde severm bi tartsmamizda olmadi ama surekli her yaptgmda getrmemj beklio bn kilo aliom ondan yapmiom sn babanada getr dio ama bn gotrncrde yiyo.kendimj ***** yerine konmus gbi hissediom.hamur isi yaptm demeye cekiniom surati asilio hemen goturmessem artk bebegmde var yapamiomda ama icimede sinmio kaynbabam icin karsi yapmio yazik ama bnde ***** yerine konuyom haksz miyim
Yaptığın zaman 1 tabak yollayıver iste bunun nesi salklik
Sürekli yapamazsın ki canım doğal olarak bi zahmet kendiside yapsın şu ben bilmem nen yapamam ay kilo alırım olmaz diyenlere fena gıcık oluyorum bende çok severim pasta börek filan eşimde alıştı canı isteyince yapta yiyelm der yaparım kimseyede vermem alıştırmam :)
Ne verirsen elinle onlar gider seninle ver boşver yaptığında ver kaynananın cirkefligi kıskançlığına inat ver kaynanan alışmış tembelliğe bitarafini kaldıramıyor. Bebekten yapamazsanda suçlanma kayınpederinde anlayışla karşılayacaktır
Bebeginde varmis nasil yapacaksin ki canim kaynananin seni anlamasi lazim yaparken yardim etmesi lazim
Canım bence kaynanan seni ***** yerine koymuyor ki niye öyle düşünüyorsun. Elinden geliyor yapıyorsun sık sık diye yaptıkça bize de getir diyordur. Bana kötü bişey gibi gelmedi. Aynı şekilde o çok yapıyor sen yapamıyor da olabilirdin her yaptığında size getiriyor da olabilirdi ama sanmıyorum demezdi ki gelin beni ***** yerine koyuyor. Kendini soğutma bence normal bişey
Valla canim bence sorun edecek bisey degil madem oturup yapiyosun yaptiginda az fazla yapiver on dakilani alir bi iki fazla malzemeyi katmak yada tepsiye koymak verirsin bi tabak olur biter kaynananda dedigin gibi kilo bahane usendiginden demek ki .. ha sana nie yapmiyon flanda deme hakki yok dersede yaptigimda veriyorum zaten cocugumdan firsatm olmuyo de gec
Sende her zaman yapma canım ayda yılda bir yap
1,491,761 soru
24,376,201 cevap
348,349 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın