Kızlar hepimiz anneyiz hepimiz evladımızın geleceği için bir şeyler yapmayı düşünüyoruz planlıyoruz bugün de öğretmenimizin de önerisiyle Adana'da olanlar bilir Hümeyra Ökten ortaokulu var proje ortaokul devlete ait bir okul ama sınav sistemi ile alıyor bulunduğum yerde maalesef ortaokul sistemi pek güzel değil öğretmenlerin değişiyle sürgün bir yer genelde sürgün öğretmenler geliyor en azından öğretmenler öyle diyor bu okul çok iyi kızım da maşallah derslerinde başarılı bir öğrenci Bu yüzden bu sınava yazdırdım Bir de kızım hafızlık istiyor ama yapıp yapamayacağını bilmediğim için dönüşte ortaokul derslerinden geride kalmasın diye gene devlete ait olan Selahattin Eyyubi proje ortaokuluna yazdırdım hem hafızlık eğitimi hem de ortaokul eğitimini bir arada götürüyor oda sınavla alıyor ama o sınav 11 Haziran'da buda bugün bilmiyorum hangisini kazanır ya da kazanabilir mi ama dua edin hakkında ne hayırsa o olsun Rabbim zihin açıklığı nasip eylesin tüm evlatlarımıza da benim kızıma da Bugün sınavda başarı nasip eylesin hayır üzerine