0 oy
787 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşim annemle babama gitmiyor sen istğyosan git diyor kendi gelmşyor nişanlıyken ev konusunda anlaşamamıştık bir araya geldik babam biraz öfkeli konuştu odur budur istemiyor soğudu onlardan evlendik şimdi annem babam istiyor o gitmiyor hep bi bahane buluyor en son ne zaman gittiğini hatırlamıyorum ama ben o ne zaman isterse kayınvalideme gidiyoruz hattâ 4-5 gün kaldığımız oluyor yarın 4 günlük işi var dayısının evini yapacak yine kayınvalidemde kalacaz mecbur bu akşam için bize gidelim diye sabah yalvardım resmen inat etti sen istiyorsan git diyor yine 58 günlük bebeğimiz var kayınvalidemler köyde oturuyor babamda kızıyor artık sürekli seni köye sürüklüyor bize niye gelmiyorsunuz diye arada kaldım yarın sabah köye gitcektik güzellikle söyledim olmadı bende gitmek istiyorsan git ben gelmicem dicem gerçekten bu durum çok sıkmaya başladı 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizimde nişan evresinde ev muhabbeti oldu babam baya sert konuştu kayınpederim Duygu’nun hatırı olmasaydı bir dakika durmam Duygu iyi kız ailecek severiz demişti baya karıştırmıştı babam ortalığı. Evlendik ettik eşim uzatmadı daha doğrusu kimse uzatmadı. O gün öyle geçti gitti ertesi gün herkes hiç birşey yokmuş gibi davrandı. Eşin baya uzatmış muhabbeti. Bu kadar uzatmaya gerek yok evlenmişsiniz bitmiş gitmiş bir konu uzatıp aile huzurunu bozmaya gerek yok. Anne babadır saygı duymak lazım. Yok görmeyim etmeyim olmaz. Sen ne yapıyorsan onun ailesi için aynı şekil o da senin ailen için yapmalı. Sonuçta evlenirken sadece kadın ve adam evlenmiyor ailelerde bir yerde işin içine giriyor. Hee kayınvalidenle anlaşamazsın anlarım sevmezsin anlarım ama saygı duyarsın ama.
-Reklam-
0 oy
(4,865 puan) tarafından
valla bir iki günlük mevzu değil bu sende gitmeyi kes taviz verme ve bu durumdan huzursuz oldugunu belli et
0 oy
(405 puan) tarafından
O nasıl davranıyorsa sen de öyle davran canim niye senin anan baban ana baba değil mi bitek onun ailesi mi varmış ne anlaşmazlık olursa olsun geride kalmış gitmiyorsa ailene sende gitme sen git ben de kendi aileme gidiyorum de kararlı ol 
0 oy
tarafından

Gerekn herşeyi söylemişler ben sonucu merak ediyorum

Gittin mi evinde misin? 
tarafından
Akşam aldı beni annemdeydim hiç konuşmadım az öncede çıktı gitti nereye sormadım bile
0 oy
(14 puan) tarafından
Öyle Allah yardımcın olsun canım benim eşimde hep dediği şey sıktir gitt ama benimde bi oğlum var onu bırakıp gidemiyurum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
14 Ekim 2022 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 475 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
23 Ekim 2021 Aile kategorisinde Koruyucu melek (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 445 göst.
29 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu