Benim bir komşum var yani komşu dediğim öyle gelip gitme samimiyet yok sadece merhaba merhaba.
Bunun 2 büyük iki de kucik çocuğu var kucuklerden biri 2 diğeri 4 yaşında. Büyüklerde çalışıyor. Bu kadın her cani sıkılınca getirip bana bırakıyor benimde 22 aylık bebegim var Bu arada. Işte arıyor nehir temizlik yapacağım çocukları sana bırakayım nehir misafir gelecek çocukları sana bırakayım nehir bir yere gitcm çocuklara sen bak. Pazara gidecem sen bak Bugünde aramış nehir oy kullanmaya gideceğim çocuklara sen bak. Dedim valla abla ben temzilik yapacağım kusura bakma bakamam dedim. Iyi o zaman yanimda gotureyim dedi.
Benim kafa yapım şu yönde belki doğru belki yanlış bilemem. Çocuk hastalansa bir şey olsa Allah göstermesin insanlık hali gözden bi anda kaybolup bir yaramazlık yapsa kimse benim çocuğum yaramazlık yapmış yaralanmış fln demez nehir bakamadı. Nehir yüzüden hasta oldu fln fistan yani. Ben kendi çocuğum ile iki evi idare edebiliyorsam insanlar niye edemesin çiçeklerim yanlış miyim..? Birde 5 dk diyor misal aramasam gelip almıyor çocukları