Eşin için demiyorum canim yani kaynanan falan,ne kadar ilgilense de ömür boyu sen siz sorumlusunuz cocuklarinizdan,benim kendi annemde bunu benden istese ki çok söylüyodu bende çok istiyosan doğur diyodum tabi takılıyodum şakasına,benim şuan 2 çocuğum var kaynanam bizden çok uzakta ne maddi ne manevi hic bi haklari yok cocuklarimin üstünde 1kere yanına gittik eşim 3. Çocukla ilgili şaka yaptı aman aman sakın dedi kızıma da diyicem daha doğurmasın dedi yani görümcem icin,sana ne yani benim yapacağım çocuktan sen mi yemeğini veriyosun sen mi bakiyosun veya ne zaman ben sana gelip el açtım maddi anlamda yada ne zaman kapına attım bakamıyorum diye,cok şükür ki Allah bitane daha nasip etti kazayla oldu ama olsun ben gücümün yettiğince Allah ömür verdikce hep yanlarında olurum,Rabbim seninde evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin sag salim kucağına alırsın inşallah,takma kimseyi kafana zehir olur hamileligin dana yazık olur,biz kaynanama daha söylemedik 3 4 aylik olsun sonra söyliyicez o duyarsa zaten herkes duyar kem gözlerini üzerime devirirler,diğer ikisini öğrenir öğrenmez aradık ama bu sefer demiyicem hemen