32 aylık eylude üç yaşına basacak annemlere gdyoruz aynı arı gbi bı orda bi burda bir saniye oturmuyor annemin odasına gdyro dolabın içine grypr elbise leri dagityor abimin odasına gdyor bilgisayarını eliyor kitaplar çekmece yani öyle böyle deilgil kiziiyorum öyle yapma bırak olmaz dyorum arkamı dönüyorum aynı aşiri meraklı mutfağın bütün cekmce tabakları tek tek çıkaryor bugün gtik tuzu masaya doku su doktu altına işedi abimin dedoranti fisss yarısını odaya cikmisi yani bir saniye yalnız birakamiuroim hep ayaktayim elim ayağım tutmuyor artık ablamın evine de gdbce odasına gryor parfümleri tek tek sıkıyor kokliyor takılarını tek tek çıkaryor eliyor artık yoruldum aşiri meraklı sınırlı hep yerlere atyor kendini yolda yiruyince hep koşuyro koşturyor atrafina dönüyor dyer sokaklara gryror kızlar gerçekten normalmi bizim evdede masaya çıkar cekm cekmecelero tek.tek açar ozelkle misafirliğe gdreken yemek çay kursağımda kalıyor millet dyor Allah yardım etsin kız çocuğu Allaşkina siiznde bylemi