0 oy
915 göst.
Aile kategorisinde (451 puan) tarafından
Tepkiniz ne olur. 

Eşinizle markete gittiniz o sırada eşinizin israrı ile emanet etmek zorunda kaldınız 1 saat içinde de geri döndünüz oyalanmadınız zaten. Ama bi baktınız bebeğinizin saçlar gitmiş.

Size 0 a vur diyolardı ama siz uygun görmüyodunuz. Eşinizinde haberi yok bu durumdan ama yapan kendi annesi olduğu için meseleyi uzatmıyor kökü onda uzar zaten deyip geçiştiriyor. 

49 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Yazısı bile gözlerimi kocaman yaptı 

Kıyameti koparirim 
-Reklam-
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Çok ağır olurdu tepkim benim çocuğuma kimse karışmasın gerek varsa biz bilmiyormuyuz saç kesmeyi 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ben boyle olaylar yasamamak icin hep baskasinin uzerinden ornek veriyorum ben olsam soyle soyle yapardim diyorum kayinvalidem cok sahiplenicidir ama saygisizlik yapmaz pazarimi yapiyo simdi dogumum yanasti diye ne istersem alir esimin odeme gunlerinde aksigi varsa tamamlar geride istemez ama kapimi tiklatmadan hic evime girmez.iki kere yatak odamiza girdi daha onlardada ben davet ettim bebegin esyalarini gostermeye gel bak dedim.saygi cok onemli arkadaslar kişinin icinde varsa oluyo bu sonradan ogretilmiyo maalesef
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Bende onun saçını sıfıra vurdururdum. Ne haddine anneye sormadan. Benim oğlum var onun saçını bile kestirmeye kıyamıyorum. Eşime bile dokundurmam bırak kayinvalidem benden izinsiz sıfıra vurduracak. Konuşmam da çocuğumu elletmeme de
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Bunu bana eltimin kızı dedi sen yokken kesitiririz diye asla istemiyorum kızımın saclarını dan gram gitmesini 

Kestir dedim seninkileri önüme oturttup kel yaparım zaten gecelerde bi laf tasıdı ortaalık bulandı taşıdıgının yanjna da eklemeler yapmış dokunamaz cocuguma
0 oy
(13,511 puan) tarafından
vursun. Ben yaptırmak istedım kayınbabamla kaynanam yok kızım dedı vurdum sıfıra. Büyütülecek konu değil
0 oy
(76 puan) tarafından
Benım kaynanamda sureklı öyle duyor ya sınır oluyorum oyle bişeynyapsa varya cık kötü seyler olur
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Bunun kaynanasi görümcesi yok bunu babası yapsa bilr fena yaparım 

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 1,165 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,396 göst.
11 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 322 göst.