0 oy
478 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,894 puan) tarafından
Kızlar ilk hamileligim ve beni çok yordu. Süreç bir türlü geçmek bilmiyor sanki. Gubler geçmiyor dakikalar saat gibi. Zaten aylardır evimden uzaktayım eşimle de 2 haftada bir anca görüşebiliyoruz. Doğuma evime döneceğim ınşaallah ALLAH nasip ederse.

Doktorum kuvvetsizsin normal doğumda çok zorlanirsin  eziyet olur sezeryanla alalım dedi. 39. Hafta için alırız demişti. 35+3 'te 2450 g olmuş yavrum. Biraz daha kilolu olsaydı 37 gibi doğurmak isterdim sanırım. Ama bir yanım da yazık buyuyebildigi kadar büyüsün elleme diyor.

Ama.cok yoruldum bunaldim artık hem psikolojik hem fiziksel.. ne gece uykusu kaldı ne gün içinde aktif bir yasam. Zaten uyuşuk bir hayatım vardı ama kendi isteğimle oluyordu en azindan

Şimdi mecburiyetten. Hafta ilerledikçe bunalıp 38 e doğru alınmasını istesem kötülük mu etmiş olurum sizce 35 6 yim su aj

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız dursun işte içinde daha ne istiyon :)

tarafından
Hayatımdan daha kötüsü ne olabilirki??
tarafından
Aa canım isyan etme çocuğun var. Nasıl bir hayatın var ne durumdasın bilemem ama bir gün "bunlarda geçti" diyeceksin emin ol
(2,894 puan) tarafından
Pişman olmadım sohbet okumayı seviyorum sadece hızınıza yetişemedim sidjeid
tarafından
Esma kullanmayacaksan bana yükler misin kuzum
tarafından
Mürvet 40 olsa banada yeterdi
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım az kaldı sabret geçecek. Doktorun almak istemesinin sebebi anne karnında gelişemeyen bebek dışarıda daha güzel gelişir. Yetersiz kilo alıyorsa eğer erken alınması gerekiyor. 
(2,894 puan) tarafından
Yok gelişimi iyi çok şükür bir sıkıntısı yok ben de ince yapılı zayıf bir insanım zaten bana çekmiş muhtemelen o anlamda çok şükür de. Bayramdan önce alalım diye 39 diyor olabilir sanırım
(258 puan) tarafından
Bende zayıftım doktor genetikte olabilir kilo almıyor da olabilir biraz takip edelim yeterli kilo almıyorsa erken alalım dedi genetik çıktı kilo alımı var ama beli ince. Belki yeterli kilo almıyor diye erken alalım demis olabilir diye düşündüm dışarıda daha güzel kilo alıyorlar çünkü
0 oy
(206 puan) tarafından

Doğurunca da diyeceksin ki annecim nolur iki saat geri gir karnıma da az dinleniyim uyuyayım:) 

(2,894 puan) tarafından
Uykuya da aşırı düşkünüm nasıl olacak gerçekten bilmiyorum düşündükçe her şey çok zor geliyor ama sabrıyla geliyormuş sanırım ALLAH yardımcımız olsun ne diyim
0 oy
tarafından
Hihi bende oye diyodum 35ten sonra her gittigimdaalin bugün diyodum doktor daha küçük diyodu şuan 13 aylık daha doğumun yorgunlugunu atmaya fırsatım olmadı dinlenemedim 
(2,894 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun her aşama.kendi içinde en zoru sanırım
tarafından
Tabiki
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Seni anlıyorum canım ve hiç kolay da değil hele ki agirlasmaya başlamışsın zaten.ama iki çocuk doğurmuş bir abla tavsiyesi doğunca keşke içimde duraymis da çektiğim birşey değilmiş diyorsun
0 oy
(320 puan) tarafından
Saçmalama ya benim de ilk gebeliğim çok uyuşuk geçti 9 ay evde geçti resmen koltuk üzerinde çoğu kişi de sen normal doğuramazsin hareketsizsin açılman olmaz ama 39+3 de 9 cm açılmayla normal doğurdum canım normal doğuma zorla eğer gerçekten olmayacağı varsa sezeryana girersin
(2,894 puan) tarafından
Bakalım 39 a kadar sancim gelmiş olursa denerim diye düşündüm bende ınşaallah ama gelemezse de doktoruma uyacağım gibi duruyor Allah hayırlısını versin öyle açılmam olsa şükrederim
(320 puan) tarafından
Doğum başlayinca sancı odasında edebildigin kadar yürü canım yürümek acilmaya çok iyi sağlıkla gelsin insallah
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kız yoruldum artık diye sezeryan olunur mu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin az daha sabret 
0 oy
(1,366 puan) tarafından

Sen bide doğsun öyle gör yorgunluğu :D

0 oy
(91 puan) tarafından
Bence öyle düşünme canım insan o günleri özlüyor bile onu hissetmek çok güzel bir duygu tekmesi haraketi:) sen eşini de özlediğin için bunalmışsın fırsatın varsa daha sık görüşün iyi gelecektir bende biliyorum çünki hamileliğin başlarında evde kalamadığım için eşimden ayrı kaldım o süreç beni yıpratmıştı 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Ayni durumdayim her grcen gun sukr ediyorum bugunde gecti diye saatleri sayiyorum resmen keske bende 36haftada olsaydim daha 34+4 38  39 arasi sezeryanla alacak doktor amaartik dayanacak gucum kalmadi:(((

ALLAH yardimcimiz olsun napalim saglikla gelsin bebeklerimiz
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bide sinir oluyorum dogur sonra eziyeti gorursun hamileligini ozlersin diyenlere .oylr soyleyenlerin hamileligi guzel.gecmis belli ki benim hamileligim kabus gibi  gecti bi cikarsam karnimdanda o satletler aglasin ben bakarim diyorum.
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Eşinle ayrı kalmanın psikolojisi felanda etki yapıyor bence bende eşimden uzağım hamilelik sürecim de şehir dışında çalışıyor doğumdan sonra ev tutup memelekette oraya gidicez o zamana kadar annemin yanındayım 2 haftada bir geliyordu ama çok para gidiyor yol vs. Ev için birikim yapmamız lazım şuan yanımda misal yarın gidecek 2 ay yok o yanımda yokken moralim de yok tek başıma geçirmek zor oluyor gebeliği bel ağrısı sırt ağrısı vs. Onlar da cabası 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 306 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elw (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 395 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu