0 oy
482 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,895 puan) tarafından
Kızlar ilk hamileligim ve beni çok yordu. Süreç bir türlü geçmek bilmiyor sanki. Gubler geçmiyor dakikalar saat gibi. Zaten aylardır evimden uzaktayım eşimle de 2 haftada bir anca görüşebiliyoruz. Doğuma evime döneceğim ınşaallah ALLAH nasip ederse.

Doktorum kuvvetsizsin normal doğumda çok zorlanirsin  eziyet olur sezeryanla alalım dedi. 39. Hafta için alırız demişti. 35+3 'te 2450 g olmuş yavrum. Biraz daha kilolu olsaydı 37 gibi doğurmak isterdim sanırım. Ama bir yanım da yazık buyuyebildigi kadar büyüsün elleme diyor.

Ama.cok yoruldum bunaldim artık hem psikolojik hem fiziksel.. ne gece uykusu kaldı ne gün içinde aktif bir yasam. Zaten uyuşuk bir hayatım vardı ama kendi isteğimle oluyordu en azindan

Şimdi mecburiyetten. Hafta ilerledikçe bunalıp 38 e doğru alınmasını istesem kötülük mu etmiş olurum sizce 35 6 yim su aj

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız dursun işte içinde daha ne istiyon :)

(2,895 puan) tarafından
Herkes aynı şeyi söylüyor ben de zaten bebek zorluğunu bilmediğimden hamilelik daha zor sanıyorum işte cahillik:D
tarafından
Uykusuz geceler gazlar meme acısı doyuyor mu acaba neden uyumuyor ki endişeleri hamileliğin in tadını çıkart canım
(2,895 puan) tarafından
Ya belki evimde olsam düzenim bozulmamış olsa dediginiz gibi daha keyifli gelirdi bu ayrı gayri hayat düzeni de bu hale getirmiş olabilir beni sanırım
tarafından
Sürekli bez defirmstirme bez taşması

Sıcak bir yemeğe çaya hasret kalmak
tarafından
Çok mu kilo aldın bacım 32+4 üm daha agirlasmadım bile , zaman geçmiyor sadece
(2,895 puan) tarafından
Ay becerebilirsem bezsiz alıştırmaya çalışacağım ınşaallah beceririm kakadan çok tiksiniyorum. Bezsiz bebeklerde gaz ve pişik de neredeyse hiç olmuyormuş ınşaallah yapabilirim.
tarafından
Çocuk uyumaz adam yemek bekler işler seni bekler of anam of
(2,895 puan) tarafından
59 kiloyum aslında 48 ile kalmıştım çok ağırlık hissetmiyorum da blyle icimde huzursuzluk var icim sıkılıyor sanki
tarafından
What dedin gülüm el kadar bebeği nasıl alıltırcan
(2,895 puan) tarafından
Of kızlar korkuyorum su an :D herif de umarım umduğunu değil bulduğunu yer de ses etmeeezzz
tarafından
Ha o bende de var daha 5 dakika önce kocama mesaj attım bugün çok huzursuzum ağlamaya yer arıyorum diye :D
(2,895 puan) tarafından
Tuvalet iletişimi diye uygulanan bir şey varmış onu deneyeceğim akzjsj
(2,895 puan) tarafından
Ay ben de mesaj attım huzuruszum mutsuzum bugün diye ama ne çare zaten uzakta maalesef
tarafından
Heee hele Bi doğsun kuzum gör bakam tuvalet iletişimini :)
(2,895 puan) tarafından
Ahaha Herkes öyle diyor da bakalım beceremezsem bez zaten hazır markette takar geçerim napiyim
Doğunca tek isim bebek olursa beceririm sanırım ama ev işiydi bilmem ne diye harap olacak olursam bu da hayal olur herhalde
tarafından
Bende aradım çok bunaldım diye kapa kıç. Inı otur dedi:)
tarafından
Sanırım 30dan sonra hep böyle devam ediyor huzursuz günler  , bende doğurmak istemiyorum içimden çıkmasın daha hazır değilim diyorum kendi kendime :D
tarafından
Ahahahhahaha bizim daha canım cicim ayları bitmedi ondan üzülüyor hemen bu duruma :D
tarafından
Hahha en tatlı zamanlarda hemen hamile mi kaldın kız
tarafından
Bir ben mi prenses gibiydim son aylarda ahaha çok keyifliydi o dönem ılk 3 ay berbattı sonrası güzeldi hatta şiştim diye mutlu oluyordum bir gün dayım kazağını bırakmış bizde onu giydim geldi yaw bu kazağa bişeyler olmuş dedı karnını gösterdi güldü daha giymedi bana kaldı o kazak ahhaha
(2,895 puan) tarafından
Ya ben de hiç hayal edemiyorum kendimi anne olarak da başa geldi olacağız bir şekilde inşallah:D
tarafından
Hadi gene iyisin aşkoo bedava kazak sahibi oldun :)
(2,895 puan) tarafından
Ben de 8.ayda hamile kaldim hala cicimdik bizde şimdi ne olduk bilmiyorum
tarafından
Sorma öyle olduydu
Alışırsın balım sende gereksiz yere kendini de bebeği de üzme duygu değişimleri olur elbette hormonlar tavan yapyor ama doğurduktan sonra anlarsın anneliği ☺️☺️
tarafından
Bahar görüyon mu bacı benımde 2 ayım varmış demekki arkadaş 8. Ayda hamıle kalmış ahahhaha
tarafından
Aman beni. Gibi yapmayında güzelce doğumdan sonra korunun
tarafından
Kanka sen bş 8 ay daha uğraşırsın geçen adamdan zor kaçtım diyordun :)
(2,895 puan) tarafından
Bem hamilelikten önce 3 tane üst üste doğurup saldık çayıra mevlam kayıra beraber büyüsünler ben de gençliğin dinamikliği ile büyüyüp sonra önüme bakayım bebe derdi bitsin diye djsubutirdum ama hamilelik çok zor geldi artık korkuyorum arkasına doğurmaya
tarafından
Anam ben ilk geceden hamile kaldım ama kocamla 12 sene sevgili kaldık :D dedik yapak ilk geceden , başka dua edeymişim kabul olurmuş hemen tuttu yaw
tarafından
Ahahhaha kanka napım ya bugün kaçmayacam söz ☺️☺️
tarafından
Zor oluyor canım kızım 11 aylık 23 haftalık hamileyim inan ikisi Bi yandan bi zaman sonra yeteeeeeer diyosun
tarafından
Benım fırın çalışmıyor aşko millet ilk geceden gebe kalıyor yaw
tarafından
Kız ben hâlâ daha üst üste olsun istiyorum ama kocam 2.yi istemiyor hiç
tarafından
Kocacığın sana doğum hediyesi aa böyle kocaman bir huni  alsın aşko bundan anlamlı doğum hediyesi olamaz ahahha
tarafından
Bende kaçarsam bu gün adam boşucak en sonunda beni resmen kızdan önce adamı uyutuym artık kız uyumuyor sen git yat bekleme beni diyom:)
tarafından
Kız kader fırını ateşe Verde çalışsın:D
tarafından
Maşallah maşallah
tarafından
Veremedim. Bacı yav ahhaha
tarafından
Anam sizde akıl yok valla hele Bi doğsun bakalım üst üste isticen mi:)
Kanka huni artık beni kesmez dire tımarhene
(2,895 puan) tarafından
Ay bizde 7 yıl sevgiliydik ama uzun mesafe sevgililigin tadını evlenince çıkarıyoruz derken bomba patladı hayırlısı olsun:D ama doğurduktan sonra unutursam hamileliğin kötülüklerini gene yaparım ardına herhalde bakalım ne olacak
tarafından
Sende bebe var kaçacak yer ariyonda benim bebede yok bırakmıyor yakamı 32 haftadır hemen hemen her gün bıktım artık kafam sudan çıkmıyor:D
tarafından
Ben. Birde banyo kazanını yakcam kız uğraştıcı baya
tarafından
Kanka senin bomba da mı sorun var acaba :)
tarafından
Hamileliği özledim vala Kızlar o tombik tombik benı özledim nasip bakalım
tarafından
Anammm o ne kız hiç gelemem hemen totomdan hastalık uydurur um :)
tarafından
Ahahahahahah :D burnumdan sümük akıyordu hastalıktan geberiyorduk ikimiz gene oldu yani :D
tarafından
Ne ateşlisşnşz kız :)))
tarafından
Maşallah bazen kafaya koyunca öyle oluyor artık koca yeter diyor bana  ahahha
tarafından
Diyorum ya fırın sağlam 12 senenin acısını çıkardık :D
tarafından
Oh maşallah kız size
tarafından
Kader kız kaç yaşındasın
tarafından
Puhahaha yeter dese ne olacak icraat yok aşkom icraat hani bebek:)
tarafından
24 aşko sizler??
Kızlar bu kargaları napım evi başıma yıkacaklar yav devamlı çatıda takır takır geziyorlar ☺️
tarafından
CD tak :))
tarafından
Aşko tutarsa olacak bana bir ödül takarsını  artık bu büyük başarıya ödül takılmaz mı ahaha
tarafından
Bol bol artılarım aşkoo
tarafından
55 yorum ne demek ulan
tarafından
56 oldu bebeğim hoş geldin
tarafından
Muhabbet var esmoş :D
tarafından
Hoşbulduk asko naber basım catliyor kızlarrrr
tarafından
Muhabbetiniz pek ateşli sjsj
tarafından
Kader gi ben yaşlandım 28 yaşındayım:D
tarafından
Ateş siz muhabbet mi olur esmoşum
tarafından
Ay emziriyonda şimdi ilaçta alamazsın
tarafından
Gel sarılalım murvetçim bende yaşlandım:(
tarafından
Esma bacım farmasinin iki x etkili Biberli ısırgan otlu balsamı var onu şakaklarına alnına ensene sür hiç birşey kalmıyor
tarafından
Sen kaç yaşındasın bacım :D
tarafından
29.5 mu desem artık 29 dan 30 mu 29 mu bilemedim :)) ama 18 gibiyim
tarafından
Asko sizin muhabbetlerin sonu hep ateşli sjsj

Mürvey bacı nerden buldyim şimdi onu jsjs

Hopdedik sabah iki paorl içtim de geçmedi muhtemellki tansiyonum yükseldi smdi kalkıp ölçüm kalkamıyorum
tarafından
Hep diyetten oluyor bırak sen o diyeti
tarafından
Hemen hemen herkesin evinde vardır :D  30 de kız bana sorsan 1.50 boyundayım 65 kiloyum ama 32 haftalıkta hamileyim onu unutma yani :D  dinç minnak hissediyorum kendimi :D
tarafından
Yok kız benim yüksek tansiyonum var ama sanırım bu ut belirli bir zaman sonra toksit atıyormuş ya ondan oluyor
tarafından
Telefon çaldı bu ne kadar çok bildirim öyle kız
Şifre verende olmadı zaten net mi dayanır size ben yemek yapım size iyi sohbetler :D
tarafından
Kaavi soru paylaşmaktan pişman olmuştur :D :D
tarafından
Bende yok kız ufff annemlerde vardı ☹️

Bende 1-70 boyla 81 kilo ile aranizdayim pek minnak sayılmam kemiğim çok iriyim sjsj oğlum var 20 aylık eşim yok 2 senedir ve ben sanki 24 yaşında değilde 26363737477447 yasindayim
tarafından
Kader Allah aşkına telefon numaranı Verde internet al kendine paket yukleteyim :D
tarafından
Şifre olunca verin yeter kız buraya paket mi dayanır
tarafından
Kocayı çöpe mi attın yoksa şehir dışında işte falan mı :D
tarafından
Bacım 40 GB internetim var dayanıyor :D
tarafından
Kader algidaada 1 GB var duruyor yuklenmeyi
tarafından
Kocam cezaevinde
tarafından
Ayyy inşallah kötü birşey hatırlatmamışımdır :/
tarafından
Hayatımdan daha kötüsü ne olabilirki??
tarafından
Aa canım isyan etme çocuğun var. Nasıl bir hayatın var ne durumdasın bilemem ama bir gün "bunlarda geçti" diyeceksin emin ol
(2,895 puan) tarafından
Pişman olmadım sohbet okumayı seviyorum sadece hızınıza yetişemedim sidjeid
tarafından
Esma kullanmayacaksan bana yükler misin kuzum
tarafından
Mürvet 40 olsa banada yeterdi
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Canım az kaldı sabret geçecek. Doktorun almak istemesinin sebebi anne karnında gelişemeyen bebek dışarıda daha güzel gelişir. Yetersiz kilo alıyorsa eğer erken alınması gerekiyor. 
(2,895 puan) tarafından
Yok gelişimi iyi çok şükür bir sıkıntısı yok ben de ince yapılı zayıf bir insanım zaten bana çekmiş muhtemelen o anlamda çok şükür de. Bayramdan önce alalım diye 39 diyor olabilir sanırım
(258 puan) tarafından
Bende zayıftım doktor genetikte olabilir kilo almıyor da olabilir biraz takip edelim yeterli kilo almıyorsa erken alalım dedi genetik çıktı kilo alımı var ama beli ince. Belki yeterli kilo almıyor diye erken alalım demis olabilir diye düşündüm dışarıda daha güzel kilo alıyorlar çünkü
0 oy
(206 puan) tarafından

Doğurunca da diyeceksin ki annecim nolur iki saat geri gir karnıma da az dinleniyim uyuyayım:) 

(2,895 puan) tarafından
Uykuya da aşırı düşkünüm nasıl olacak gerçekten bilmiyorum düşündükçe her şey çok zor geliyor ama sabrıyla geliyormuş sanırım ALLAH yardımcımız olsun ne diyim
0 oy
tarafından
Hihi bende oye diyodum 35ten sonra her gittigimdaalin bugün diyodum doktor daha küçük diyodu şuan 13 aylık daha doğumun yorgunlugunu atmaya fırsatım olmadı dinlenemedim 
(2,895 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun her aşama.kendi içinde en zoru sanırım
tarafından
Tabiki
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Seni anlıyorum canım ve hiç kolay da değil hele ki agirlasmaya başlamışsın zaten.ama iki çocuk doğurmuş bir abla tavsiyesi doğunca keşke içimde duraymis da çektiğim birşey değilmiş diyorsun
0 oy
(320 puan) tarafından
Saçmalama ya benim de ilk gebeliğim çok uyuşuk geçti 9 ay evde geçti resmen koltuk üzerinde çoğu kişi de sen normal doğuramazsin hareketsizsin açılman olmaz ama 39+3 de 9 cm açılmayla normal doğurdum canım normal doğuma zorla eğer gerçekten olmayacağı varsa sezeryana girersin
(2,895 puan) tarafından
Bakalım 39 a kadar sancim gelmiş olursa denerim diye düşündüm bende ınşaallah ama gelemezse de doktoruma uyacağım gibi duruyor Allah hayırlısını versin öyle açılmam olsa şükrederim
(320 puan) tarafından
Doğum başlayinca sancı odasında edebildigin kadar yürü canım yürümek acilmaya çok iyi sağlıkla gelsin insallah
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kız yoruldum artık diye sezeryan olunur mu yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin az daha sabret 
0 oy
(1,367 puan) tarafından

Sen bide doğsun öyle gör yorgunluğu :D

0 oy
(91 puan) tarafından
Bence öyle düşünme canım insan o günleri özlüyor bile onu hissetmek çok güzel bir duygu tekmesi haraketi:) sen eşini de özlediğin için bunalmışsın fırsatın varsa daha sık görüşün iyi gelecektir bende biliyorum çünki hamileliğin başlarında evde kalamadığım için eşimden ayrı kaldım o süreç beni yıpratmıştı 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Ayni durumdayim her grcen gun sukr ediyorum bugunde gecti diye saatleri sayiyorum resmen keske bende 36haftada olsaydim daha 34+4 38  39 arasi sezeryanla alacak doktor amaartik dayanacak gucum kalmadi:(((

ALLAH yardimcimiz olsun napalim saglikla gelsin bebeklerimiz
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bide sinir oluyorum dogur sonra eziyeti gorursun hamileligini ozlersin diyenlere .oylr soyleyenlerin hamileligi guzel.gecmis belli ki benim hamileligim kabus gibi  gecti bi cikarsam karnimdanda o satletler aglasin ben bakarim diyorum.
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Eşinle ayrı kalmanın psikolojisi felanda etki yapıyor bence bende eşimden uzağım hamilelik sürecim de şehir dışında çalışıyor doğumdan sonra ev tutup memelekette oraya gidicez o zamana kadar annemin yanındayım 2 haftada bir geliyordu ama çok para gidiyor yol vs. Ev için birikim yapmamız lazım şuan yanımda misal yarın gidecek 2 ay yok o yanımda yokken moralim de yok tek başıma geçirmek zor oluyor gebeliği bel ağrısı sırt ağrısı vs. Onlar da cabası 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 309 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elw (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (738 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 404 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu