Aaaa kızlar oluyo mu böyle ama ..hadi hareketlenin biraz ..Bu kadar sessizlik yeter hadi bakalım bı soru sorayım gelsin cvplar...
En çok ğitmeyi sevdiğim yer başbaşa kaldığımız yerler
EN sevmediğim yer ise arabaların çok olduğu yer çünkü beni unutuyor araba ğörünce kendini kaybediyor
En sevdigim yer ikea, koçtaş bauhause gibi yapimarketler. Cunku oda cok seviyorr egleniyoruz. Bir de annemlere gitmeyi seviyorum cunku annemle cok guzel vakit gecirriler :)
Yemege gitmeyi cok severim
Alisverisi sevmem hadi hadi al cik iste tamm cok dolanma npcan fiyatını begendiysen al iste v.s v.s den dolayi sevmem rahat rahat bisi bakamam
Bn eşimle en çok evimizde vakit geçirmeyi seviyorum sonra Bi köy var oraya gitmeyi tatlıcıya gitmeyi birlikte pikniğe gitmeyi... Sarınırm ben eşimle baş başa olduğum her zamanı seviyorum.
Tek sevmediğim şey insanların habersiz patavatsızca eve gelmesi yatıya kalmaları. Eşim asker 40 yılda anca görüyorum yüzünü
Eşimle en cok evde olmayı severiz. Gezmeyi çok severiz ama bir iki saat sonra evimize gelmek isteriz en sevmediğimiz yerde düğün kalabalık oldugu için takı takar kaçarız çok yakınımızın düğünüyse mecbur kalırız
1,495,023 soru
24,423,998 cevap
351,769 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın