Arkadaşlar eşimin anne ve babası yakın zamanda boşandı. Ve 1 hafta içerisinde de başka bir kadınla nikahlandı. Ayrıca kayınvalideme çok çektirmiş. Kayınpederimin babası yokmuş ve kayınvalidemin anne babası ona sen bizim evladımızsın felan demiş. Ama Kayınpederim karısına da karısının ailesine de çok çektirmiş onları sömürmüş
Neyse bu onlar arasında ki mevzu özet olarak. Eşimde geçen gün şakasına benim babam gitti senin baban beni evlatlık alsın dedi. Bende annemle konuşurken bunu söyledim annemde başladı ki sonra o da bize babası gibi yapmasın. Öyle kırıldım ki yaa. Benim eşim annemlerin hiçbir varlığına eyvallah etmez hastahaneye gitse ilk eşim koşar yanlarına annelere gelse ne lazım ne getireyim der. Yani eşim babası gibi davranmıyor annemlere sadece çocuk şakasına senin baban beni evlatlık edinsin dedi. Annemde gelen o da babası gibi yapmasın bize deyince şok oldum. Hemen anneme anne ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim eşimin kimseye ihtiyacı yok o şakasına dedi dedim. Annemde o bizim çocuğumuz biz ayırt etmiyoruz felan deyip toparlamaya çalıştı. Yani belki annemde kötülüğe demedi ama ne bileyim kötü oldum yaaa ben hiçbir şeye büyük konuşmak kınamak istemiyorum düşünmek dahi istemem. Ama az önce anneme böyle tepki verdim. Sizce ben mi abartıyorum. Eşim aileme karşı asla saygısızlık yapmadı onları sömürmedi yani babası gibi değil eşim.