0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bahçesi olanlar ne benimki çıkarınca bidaha girmiyor aynı bahçede kaynana elti var eltimin çocuğuyla oynar gelmez eve 2 yaşında kızım bahçesi olmayanlar ne yapıyorsuuz

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim ev çiflik evi benımki hava iyi olursa her gün dışarda oynuyor geziyor birşeye ihtiyacımız olmazsa gitmiyoruz başka yere 
-Reklam-
0 oy
(13,511 puan) tarafından
bahçeye her gün çikarırım komşu uzakta kimse yok

avmye çarşiya kaynanama bazen her gün en geç gün aşırı
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bizim ev bahceli kimse yok tekim hergun aralıklarla çıkarıyorum tekrar içeri tekrar dışarı böyle bir kısır döngü var
0 oy
(24 puan) tarafından

:d bahçesi olmayanlar eve tıkılıyor dkdnkd

Apartmanda yaşıyorum her gün çıkıyoruz 20 aylık parka gidiyoruz markete geliyoruz o sırada yorgun düşüyor zaten kendi eve gelmek istiyor ama bahçeli evde olma imkanım olsaydı sabahtan akşama kadar eve girmezdik herhalde güzel havalarda bende evde durmayı sevmiyorum 

0 oy
tarafından
Burda yer müsait hergun akşam üzeri çıkarıyorum scooter falan sürüyor top oynuyorlar ne 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Bahçem yok zaten çocuğum tavuk mu bahçeye çıkarayım bu çocuk gezmek farklj şeyler görmek istiyor vapurda simit yemek mesela müzeleri gezmek tarihi çarşıları gezmek otobüse metroya tramvaya binmek istiyor ben haftada üç gün gezdiriyorum yani fırsatın varsa elinden tut bahçe citinin dışı da olsa gezdir 
(2,944 puan) tarafından
Niye cocuğun turist mi müze geziyor? Tavuk mu diye sormanla aynı mantık.
(1,305 puan) tarafından
Sever kaç yaşında çocugun merak ettim. Benimkiler genelde parktan baska biryere gitmek istemiyorlar vala
(1,760 puan) tarafından
Sen de haklısın tarihi gecmisimizi bir tek turistler gezip görüyor
(16,520 puan) tarafından
Bu yorumu ben yazacaktım neyse dedim geçtim çocuğun gezeceği hava alacağı yer tamamen yaşına göre şekilleniyor mesela 1.5 yaşında oğlum var benim daha yeni yeni yürümeye başladı açık alana parka sahaya götürüyorum müzeye gideceğimiz günlerde gelecek inşallah sonuçta tavuk değiliz hiç birimiz :)
(1,935 puan) tarafından
Bir bal annesi güldüm bu yoruma hakkınizi helal edin bende tavuk hissettim kendimi:))))hergun bahcedeyiz hatta denize sıfır yere taşındım hem iş hem yaşıyorum oğlum balık mi oluyor çok seviyor deniz kenarında oturmayı bisikletle gezmeyi:))) hatta koydeyim varoş mu oluyorum acaba statüye yerleşim yerine göremi şekil alıyor biz insanlar anlamadim:))(
(16,520 puan) tarafından
Senin gibi tavuğa can kurban :) resmen hayalimi yaşıyorsun kız bi güne benm için çay iç o deniz kenarında:)
(1,935 puan) tarafından
Bir bal annesi bal damlıyor ağzından yarın icicem söz:) inşallah Rabb'im istediğinize kavuşturur Rabbim güldü yüzüme hem iş hem yaşam alanı oldu şükürler olsun oğlum köyde büyüyecek:)
tarafından
Yorum sahibi abla biraz saçmalaşmışsın ya küçük yaşta  çocuk  hergün hergün te oralara götürmeye yürek mi dayanır maddiyat mı dayanır çocuk ne ister bi onu bil mesela çocuk park ister oyun ister He haftasonu alır bi at çiftliği ne bileyim hayvanat bahçesi oyun alanı falan oralar götürürsün ayrıca insanlar eşleriyle fırsat buldukça öyle yerlere götürüyor çocuklarını eşler de çalışıyor malum kapının önüne çıkan çocuk tavuk olmuyo bende günlük çıkarıyorum kapımızın önüne çocuklarla oynuyorlar falan ne yumurta yaptılar ne gıdakladılar
(406 puan) tarafından
Yorum sahibi gerçekten nasıl Bi yorum keşke benimde bahçem olsaydı hergün yavrum o bahçede tavuk gibi eğlenseydi
(1,935 puan) tarafından
Deda sizdemi tavuksunuz çocuğunuzla:)) oğluma dicemki oğlum bahçe yok tavuk değiliz:)didiklenme derim olmadı
tarafından
Ayferak gıt gıt gıdaaaak :)sjsjsj:D
(1,760 puan) tarafından
Kızlar hayır neden zorunuza gidiyor e tavuğu da her sabah dışarıya salıp akşam geri içeriye alıyoruz çocuk ne kadar farklı ortam görürse o kadar zekası ve dünyası gelişir ben bahçede oynamasın demiyorum haftada iki gün bahçede oynasın bir gün belediye parkında oynasın bir gün birlikte markete götürun bir gün ekmek almaya fırına götürün bir gün otobüse bindin yani illaha müzeye denize götür demiyorum yaşına uyan yerlere götürün yani mesela bjr gün çocuğunuzu kitap iya götürüp birlikte kitap seçin bunlar basit şeyler ama inanın çocuğun ufku açılıyor burda mesela çocuğu mahalleye bırakıp evine gidip akşam gelip alanlar var çocuklara bakıyorum boş boş oturup sohbet ediyorlar ne oyun oynayacaklar ki sokakta
(2,944 puan) tarafından
Ya çevir kazı yanmasın :) asla bunları demek değildi ilk yorumdaki nihetin. Nasıl bir cocuk ki bu tarihi çarşı gezmek istiyor :) komik görünüyorsun
(1,760 puan) tarafından
Boş boş iftira atma niyetim tam da buydu yani neden senden korkup lafımı cevireyim pardon da sen kimsin
(16,520 puan) tarafından
Post sahibi hiç parka göturmediğinden veya markete gitmediğinden bahsetmemişki. Ayrıca nerde yaşadığını da belirtmemiş sadece bahçeli bir evde yaşadığından bahsetmiş belki de köyde yaşıyor ve bu saydığın şeylerin hiç biri yok :)
(1,935 puan) tarafından
Deda yumurtladik yumurtam sıcak :))))sevdim bu Yeni slogan
(2,944 puan) tarafından
Yorumların o kadar tuhaf ki. Dikkat çekiyor arada gözüme takılıyor. O yüzden az çok fikir sahibiyim seninle ilgili. Ayrıca iftira atmadım  :) farklı olma çabası mı nedir hiç Gereksiz.
(1,760 puan) tarafından
Köyde yaşadığında daha çok gezdirecegi alan var ben köyde yaşasam çocuğuma kilden heykel yaptırırdim ya da uçurtma yapıp ucurturdum ya da buğday tarlasında basaklarin arasından kostururdum ya da gelincik tarlasında gelincik toplatirdim visne toplayıp reçel yapmasını öğretirdim ya da tavuk alıp beslenmesini vb ona yaptırir sorumluluk yüklerdim
0 oy
tarafından
Binanın önüne çıkarıyorum 
0 oy
(5,295 puan) tarafından
her gun disardayiz haftada 3gun dersi var orda zaten bir saat yirmi dakka bekliyoruz orda oynar eve gelir uyur tekrar park ister.d
0 oy
tarafından
Sitede oturuyoruz kapımızın önüne parkçık yapmışlar bitane iki salıncak bir kaydırak o yetmiyor evin yakınlarında ki parklara gidiyoruz. 11 aylık olcak kızım her gün çıkıyoruz dışarı. Doğduğundan beri gezdi etti evde durmak istemiyor. 
0 oy
(9,504 puan) tarafından
2.5 yaşında 8 de girdik bugün eve
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Bizim bahcede var ama yolda oynamayı seviyor hava iyikende hep çıkartırım 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
13 aylık benimki yarımmsaat 40 dk oluyor eve girdik 

Dışarıyı seviyor birde 
0 oy
(193 puan) tarafından
Hergün  dışarda 
0 oy
(16,520 puan) tarafından
Iki güne bir çıkarıyoruz ayakabılarını giydirip parka gidiyoruz orda koşup yoruluyor dönerken biraz salıncağa bildiriyoruz iyice yoruluyor zaten gelince hemen uyur 
0 oy
tarafından
Kendi bahçemiz var hava güzel olunca bütün gün bahçedeyiz çünkü eve girmek istemiyor bir uykusu gelince gireriz hatta yemeğimizi bile kamelyada oturup yeriz 
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Kız bahçesi olmayanlar eve mi tikilsin :) bahçem yok gayet de günde üç defa dışarı çıkıyoruz evde olduğumda parka markete avmye dondurmaciya canımız nereye isterse gidiyoruz
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Benimkinde 2yasinda hergun çıkartıyorum . Yoksa evde yukseo yerlere tırmanıyor. 
0 oy
(1,537 puan) tarafından

Benimki uyanınca çıkıyo akşaam eşim işten gelip içeri girene kadar da girmiyo :D

0 oy
tarafından
Hergün hergün çıkıyoruz. Tabi yağmur yagmiyorsa. Dindiyse hemen iniyoruz.

Bende evde durmayı hiç sevmem. Parkta o oynuyo bende oturuyorum bazen onla sallanıyorum kum oynuyoruz banada iyi geluyo
0 oy
(1,811 puan) tarafından
İki defa günde enaz iki saat parka çıkarıyorum. Keşke Bahçeliev olsa kendi tüm gün oynasa 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 173 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Unalgll (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 322 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 170 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.
11 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Beratcinar (2,987 puan) tarafından soruldu

403,477 soru

12,087,889 cevap

36,377 kullanıcı

...