0 oy
257 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Iyi akşamlar kizlar haftanın 7 günü çalışan bi eşe sahibim evliligimden bisey anlamadim 6 yıllık evliyiz ama kocam yok internet-cafe isletiyo kendisi oyun oynuyo devamlı 1 çocuğum var bize vakit ayırmiyo defalarca kavga ettim güzellikle konustum hiç bi şekilde beni duymuyo baba evine dönemem ne yapacagimi sasirdim aşırı bunaldim sorsan beni seviyo ama seven insan böyle yapar mi ev kira dükkan kira anca yetisiyorum diyo ben oyundan kaynakli birakamadigini biliyorum siz olsanız naparsiniz

6 Cevaplar

0 oy
(928 puan) tarafından
Çocuğum büyükse girerim bi ise çalışırım
(11 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm ama çocuğum da küçük bakacak kimsem de yok maalesef
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Eleman da almiyo masrafı dükkan karşılamiyo diyor kendisi.  1 gün bari evde ol deyince başka dukkanlara alışır gelen müşteriler diyerek konuyu çıkmaza sokuyo
0 oy
tarafından
Çok zor canım bende eşimle hep kavga ediyordum halada ediyorum ama eskisi kadar değil 6 yıllık evliyim ama şöyle düzenli olarak eşimin eve geldiğini hatırlamıyorum saldım artık
(11 puan) tarafından
Gerçekten çok zor ne bi iletişimimiz var ne gecirebildigimiz vakit ne olacak boyle hiç bilmiyorum kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi bu sebepten kavga etmekten de sıkıldım artik
0 oy
tarafından
O öyle olmuyor canım ya esnaf olm ak çok zor benim eşim memur ve benim petshop vardı ve gerçekten eşim işten çıkar dükkana gelir beni gönderir kendi dururdu haftanın 7 günü çalışmak zorunda senin eşinde hafta sonları eminim daha çok iş yapıyordur 

Oyun için birşey diyemem haklı olabilirsin ya dükkanı kapatacak saatli bir işe girecek yada böyle devam edeceksin bu sebepten ayrılık olur mu bilemedim 
(11 puan) tarafından
Esimin iyi tarafları olmasa çekip giderdim yaşadığım şey gerçekten çok zor hiç bisey anlamadim evlendigimden hiç bisey
tarafından
Sizde gidin dükkana eşinizin yanında durun
(11 puan) tarafından
Gidiyorum zaten ama ne bileyim bi evde vakit gecirmek ya da dışarda başbaşa vakit geçirmek gibi olmuyo işte sanırım cozumsuz bizim konumuz uzlaşamıyoruz bu konuda
0 oy
tarafından
Ailesiyle konuştun mu?
(11 puan) tarafından
Konustum kayinbabam hak verdi bana sonra kaynanam ekmek parası filan deyince o da sessiz kaldı hiç karismadilar
tarafından
Deseydin baba buna bir çözüm bulalım üstüne düşseydin
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Valla esnaflık zor napsin oyun icin demiyorum ama kendi isi olunca bi nefes bile alamıyosun hastada olsun o dükkan açıl ak müsteri baska yere gitmesin diye sen git orda vakit gecirin en kötu evde tek durmaya benzemez en azindan

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 370 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 457 göst.
25 Şubat 2024 Aile kategorisinde Bugram21 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 185 göst.
22 Aralık 2021 Aile kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 479 göst.