0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Eşim şehir dışında mesaj atıyoz birbirmze geç gidiyor baya benim de onun da wifi sıkıntılı değil watsaap mi çöküyor ne oluyor sizde var mı öyle bir sorun nasıl düzelir bu bir konusamadik doğru dürüst 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizimde var arkadaşla konuşuyoruz ama çevrimi i falan gözükmüyor mavi tık biz cevap verdikten sonra oluyor falan 
(1,121 puan) tarafından
Aynen bizde de o şekil
(6,306 puan) tarafından
Bende onu kullanıyorum:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende sorun yok canım az önce arkadaşımla yaziştik
0 oy
(6,306 puan) tarafından

image

Apk wp mi kullanıyorsunuz canım normal wp değil mi ona göre anlaticam da

tarafından
Normal canm
(6,306 puan) tarafından
Postu sen açtın sandım ☺️

Ama diyelim sen normal karşı taraf apk kullanıyorsa ve mesaj attığında tek tık oluyor o cevap verince iki tık olup mavi yanıyorsa ayarlardan kapatmış o yüzden mesajlar geç gidip geliyor
Çünkü ayarlar bölümünde şimdi resim aticam ona bak onları kapatınca İnternet açık dahi olsa tek tık oluyor ve geç gidip geliyor mesajlar
(6,306 puan) tarafından
Bak canım şimdi o kutucuklar var ya onları işaretlediğin zaman oradaki yazanlar oluyor Ve bu da mesajın biraz geç gidip gelmesini sağlıyor hem o kişiyle hem de bütün rehberle
Mesela durum falan paylaşıyorlar veya sen durum atıyorsun Onların durumu da geç düşüyor Senin durumuna da bakanlar geç bakmış gibi görünüyor
tarafından
Heee bak sen ben bunları hiç bilmiyoreee sağol kuzucum aydınladımm<3
(6,306 puan) tarafından
Rica ederim cnm ❤️
Mesela arama ayarlari da var
Seni kimlerin arayabileceğine karar verebiliyorsun ya o yerde de mesela hiç kimse aramasın diyorsun altda seçenekler çıkıyor mesela seni aradığı zaman ne çıksın diyelim ki İnterneti kapalı meşgul veya Şu an arama alamıyor gibi seçenekler çıkıyor böyle bir özelliği de var
0 oy
(392 puan) tarafından
Bizim de aynı canım eşim iste mesaj atmış gelmedi aradı öyle wp ye girince gördüm 
0 oy
tarafından
Bizde sıkıntı yok
0 oy
tarafından
Bizde sıkıntı yok canım. Eşimle konuşuyorum kuzenimle konuşuyorum ama hiç bir sorun yaşamadık. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 465 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Karars8z (33 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,444,067 soru

23,728,289 cevap

313,384 kullanıcı

...