0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,058 puan) tarafından
Bebegim 2 aylik ilk zamanlar gogus ucum olmadığı için sagip veriyodum ite kaka tutturdum şimdi emiyor 

Sorum sorunum şu göğsüm şişiyor sagip miktarına bakmak istiyorum sagarken sut gelmiyor emzirirken süt geliyor birde ilk zamanlar üstüm başım ıslanırdi sütten şimdi öyle şeyler de olmuyor

Sütüm artsın diye tarifler deniyorum mama da veriyorum mamadan kesmek istiyorum ama sütüm yetiyor mu yetmiyor mu anlayamıyorum nasıl eski haline döndürecem neden böyle oluyor 

2 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Sütünüz yeterlidir eger bebeğiniz düzenli kilo alıyorsa :) dert etmeyin bu kadar yeterlidir kızımda benimde öyleydi sağınca cok çok az çıkardı ama gelişim olarak gayet iyiydi kızım 
(993 puan) tarafından
Sadece anne sütü alsın değil sağlıklı olsun diyelim önemli olan beslenmesi minnosun iyi gibi kilosu doktor daha iyi bilir mama+süt olunca nasl oluyor sağma vs kaç çıkmalı bilmiyorum aktardan herbal mixture milk tea almıştım süt yapıyor bence yani cogaltiyor denemeni tavsiye ederim benimde bebeğim pazar gnu 3 aylık olacak
(1,058 puan) tarafından
Onuda denerim canım teşekkür ederim peki ıslanma olmuyor normalmi gogus pedi kullanmıyorum
(993 puan) tarafından
Normal tabiki vücut artık bebeğin emecegi kadar süt üretiyor bunuda dert edip stres olma hepten gitmesin süt sinir stresten uzak ol bol su tuket bebeginle tensel temas kur inşallah gönlünce olur hersey
(1,058 puan) tarafından
Sizede masallah diyelim teşekkür ederim canım inşallah elimden geleni yaparim
(993 puan) tarafından
Rice ederim :) bende teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Bana hemşire demişti hastanede günde iki kez kakasını yapıyorsa en az 3 kez bezini çişle dolduruyorsa doyuyor bebek demişti ister istemez bebeğin büyüyor eskisi gibi süt akmaz ıslanmaz üstün benimde bebeğim 45 günlük şuan sen sadece bol bol emzir ve bol su ic
(1,058 puan) tarafından
Tesekkur ederim bestlak damla stella tea promalt hepsini tuketiyorum normal mi göğsümden sut akmamasi birde hergun kaka yapmıyor 3-4 günde bir yapıyor kakasını
(84 puan) tarafından
Rica ederim Normal sütünün akmaması artık yeni doğmuş bebeğin miydesi ile iki aylık bebeğin miydesi bir olmaz daha çok emer ister istemez rezene çayı içebilirsiniz sütünü çoğaltıyor ben sabah akşam içiyorum kakası içinde bazı bebeklerde öyle olabiliyor bide aile hekiminize sorun mamada veriyormussunuz ondan günlerce yapmaya bilir kakasini
(1,058 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum mama verince çok gazi oluyor sancidan uyuyamiyor cok uzuluyorum gaz damlasi kullanıyorum fayda etmiyor her markayı denedim sonuç hepsinde aynı en çokta o yüzden kesmek istiyorum aşı için gittiğinde sorarım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 340 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 375 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Semizotu (434 puan) tarafından soruldu

411,193 soru

12,377,094 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler

...