Nişanlandığımızda ailemle eşimin aradında tatsız olaylar olmuştu sonra normale dönmüştük evlendik eşim annemlere gitmiyor ama sürekli kendi annesindeyiz bende bu sefer gitmedim şimdi aramız bozuk kayınvalidem onun ineğini sattı zamanında parasını vermedi ona sonra yeni inek almış 27 bine borç. Şuanda paraları yok kaynım dedi eşimle ödiceklerini ineklerin onların olacağını. Ben duyunca dedim parası varsa bana versin ihtiyaçlarım var diye. Buna rağmen kayınvalidem 17 bin aldı eşimden kaynımda 10 bin vermiş. Eşimin o kadar parası olduğundan haberim bile yok bana yeni söyledi eşim. Bende paran varsa bana ver 17 bin lazım dedim ötekini sattı ne aldın dedim. Oda anlaştık annemle o bizim dedi. Artık ne yapsa batmaya başladı. Şu ailem meselesinden sonra şimdide baktım googleden aratmış inek bitane daha alacak heralde şuan konuşmuyoruz. 1 yıldır evliyiz 1 kere beni dışarı çıkarmışlığı yoktur balayına bile gidemedik ben borçsuz evlendim eşimin borçları vardı düğün parasıyla ödedik. Artık evimin eksiklerini aldırcam acimicaksın ne kadar yersen o kadar değerli oluyosun onu anladım ben cebini düşündükçe para farklı yerlere gidiyor. Evime vestiyer, kiler, bebeğimin odasına halı, baza aldırcam ineğe para verene kadar evine harcasın zoruma gidiyor ha bu arada bak aklıma geldi evlenirken buzdolabımı cam kapaklı istemiştim pahalı diye onu almamıştı bana halâ içimdedir annesi kafasına göre alıyor nasılsa ödicekler ödetiyoda başarıyo ben yapsam kıyamet kopar bundan sonra kafama göre harcama yapacam ödesin