Kızlar burda zaten komşumdan neler çektiğimi yazmıştım dün parka giderken arkam dönüktü o beni gördü ama yüzü beş karıştı İlk taşındıklarında işte birbirimize karşı iyiydik işte bende doğum yapmıştım geliyodu çocuk için ama o zaman eşyam yoktu yatak odasına gelmek zorunda kalıyodu ilk anneliğim olduğu için haliyle dağınıktı bu durumdan çok rahatsız oluyodum diyemiyodumda ona gelme diye ama oda giriyodu işte odayı temizle topla Falan derdi halbuki kaç haftadır banyo yapmayan ben odayı temizlenmeye fırsatım olmazdı neyse bizim halı yoktu eşi halı vermişti eşimde rahatsiz oldu çünkü acincak gibi davranmislardi gel zaman git zaman birbirimize gidip geliyoduk tatlı olsun yemek olsun hep getirirdik sonra Sabahlari çok ses yapmaya başladi bı kaç ay sustum ama içime ata ata çocugumdsn çıkartıyodum halısını verdim Hamak da vermişti onuda verdim rahatladım baktım olmuyo her gün gürültü ses benim oğlan yatmiyo bende defalarca yazdım yazdım Yok kadın dikkat etmiyo şimdi de bı kere elbisesi düştü almaya geldi bı bakışı vardı sanki ben ne yapmışim sadece ses yapıldığını söyledim misafiri geldi çamaşır asarken sıcak çayi başımdan aşağı döktü çocuktu baktım çamaşırlsr gitti balkonu da yeni temizlemistim gene yazdım fazla bişey demedi şimdi bu şekilde olması iyi değil komşuyux ama ben kiracı olduğum için çok hor görüyolar bundanda rahatsızım aramiz iyi olup yine aynı şeyleri yapar diye yanaşamiyorum komşuyuz sonuçta ama kendi çok itici davranmaya başladı ben öyle değilim