Kızlar ben 19 yaşındayım 2. Doğum yaptım malesef 2. Bebeğim doğup 4 gün yaşayıp vefat etti erken doğup küvezde kaldı kalbi durdu ölmüş ben sadece 1 kez gördüm üstünden 26 gün geçti toparlamak zorundayım 2 yaşında oğlum için üzülmemem gerekiyor biliyorum normal hayata dönmem gerekiyor yapıyorum da ama çoğu zaman aklıma her geldiğinde kendimi tutamıyorum ve ağlıyorum konu açıldığında gözümün önüne geldiğinde ve bana herkes şunu söylüyor Allah'a isyan etmiş oluyorsun tövbe haşşa etmiyorum elimde değil ağlıyorum üzülüyorum evet herkes şunu söylüyor büyütüp ölseydi ne yapardın emek verseydin ne olurdu diyorlar ama ben onu gördüm o benim evladımı evet karnımda okdr hissetim kalp atışını duydum bu benim içinde yeterli canım gitti benim ben onu toprağa koydum bu okdr acı birşey ki ben hatta burda vefat ettiği zaman çocuğumun kıyafetlerini bağışlıcaktım burda sordum yakın olup durumu olmayan biri varsa vermek isterim diye söylemiştim neyse işte ben bunları yazmamın sebebi kimseye içimi anlatamam herkesin sürekli Allah şirk koşuyorsun ağlama demesi rabbim verdi rabbim aldı oo benim diğer dünya da şefaatçim biliyorum..
Öyle işte kızlar
Gerçekten ne diyeceğimi biliyorum canım rabbim diğer evladına uzun ömürler versin inşallah
Psikolojide bile ölüme alışma evreleri vardır acını yaşaman gerekir kendi sağlığın için milleti boşver acı yaşamak ayrı şirk koşmak ayrı
Sanırım teselli etmeye çalışıyorlar seni kötü olduklarını düşünmüyorum ama acını çekmeden düzelemezsin
1,492,346 soru
24,384,412 cevap
348,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın