Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Ama şunu anlamıyorum maddiyat yüzünden eşimle kötüyüz lafına o kadar sinir oluyorum ki anlatamam gerçekten seven biri maddiyat yüzünden eşiyle kötü olmaz arası açılamaz
Evlat acısıyla 2 kere sınandim 😔 şükür şimdi 2 evladım daha oldu
Sağlıkla sınandim 😔 yeri geldi yatalak bile kaldım altım bezlendi hamileydim doktorlar ilaç verip çocuğumun ölümünü istedi düşün o derece kötüydüm karnimdan delik açıldı bağırsaklarım dışarda torba takılı
Maddiyatla sınandim 😔 bu sağlık sorunları bizi bitirdi taburcu olduğum halade ekmek alacak paramiz yoktu aileme yansıtmadim oğlumu yanima almadım o na yansıtmamak için annemde kaldi
Suan 2 ay oldu doğum yaptım hayla bağırsaklarım dışarda karnımda torba ile geziyorum
Ama araya maddiyat girdiği halde biz eşimle hiç kötü olmadık daha çok birbirimize bağlandık daha çok sevdiğimizi anladık vardır bundada bir hayır dedik
Sabrettim şükrettim asla isyan etmedim bebeğimde bereketiyle geldi hastanede tedavi sürecinde sattığım altınlarım fazlasıyla geri geldi ellerim kollarım doldu eksik olan herşeyimi de fazlasıyla tamamladım birde kiradayim yani
BU ŞEKİLDE İSYAN EDEREK KENDİNİZİ VE EVLİLİĞİNİZİ ZEDELERSİNİZ