Eşimin babanne ve dedesi bebeğimizin fotoğrafını istemişti tabi ki gönderdik dedeesinde akıllı telefon var (70 kusur yasindalar) o da fotoğrafını bütün köye göstermiş hatta çıkattırıp alakasız insanlara vermiş evine gelenlerden birilerine. Kayınvalidem ve anneminde köyden hiç alakasız insanlar yanına gelip senin torunu gördük bakıyoruz rssimlerine demişler. Sosyal medyada paylaşmıyorum kendi cocugumu milletin ne haddine yani çok uzaktan bir akrabanın benim bebeğin fotografini isteyip buzdolabına asip gelene geçene de göstermeleri sinirlendim. ben gurbette yaşıyorum bu arada. ben de bile yok o çıkattırıp elalemin buzdolabına astigi bebeğimin o pozu. Ne diyebilirim yaşlılar her şeye küsüp aliniyorlar tatlı dille uyardım ama hiç anladiklarini sanmıyorum.
Sadece nazardan değil yani saçma sapan yok dünür olalım oğlumuza alcaz demeleri yok mu milletin daha beşikte ki bebeğe düşündükleri şeye bak. Sanki satılık benim çocuğum. Bide anasi babası dururken eşimin babanne ve dedesi anlaşmışlar benim bebeğimi büyüyünce kime vereceklerine. Böyle muhabbetler olmasın diye istemiyorum özellikle de resimlerinin dağılmasını. Kötü göz art niyetli insanlar çok